ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Destek Patent (İzmir)
Firma Adı : Destek Patent (İzmir)
Adres : Çınarlı Mah. İslam Kerimov Cad. No:3 Sunucu Plaza B Blok Kat: 7 / 709 - 710 35530 Bayraklı - İzmir
Şehir / İlçe : İzmir / Bayraklı
Telefon : (0232) 421-4000
Faks : (0232) 421-4200
Web Site : destekpatent.com.tr
E-Mail : izmir@destekpatent.com.tr
Kuruluş Yılı : 1983
Firma Hakkında
Destek Patent, 1983 yılında sınai haklar (marka, patent, endüstriyel tasarım) alanında hizmet vermek amacıyla halen kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Kemal Yamankaradeniz başkanlığında Bursa´da kurulmuştur. 

Destek Patent, Türkiye´de sınai haklar bilincini yaygınlaştırmak ve yenilikleri destekleyerek müşterilerinin global pazarlarda rekabet şansını artırmak hedefiyle yola çıkmıştır. Bilgi ve birikimi ile müşterilerine hızlı, gizlilik esaslarına dayalı, doğru hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

2001 yılında Türkiye´de ilk kez sınai haklar konusunda ISO 9000 ve ardından ISO 9001 kalite yönetim sistem belgelerini alan Destek Patent, bugün Bursa, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere 8 ilde, 10 şubesiyle, 200 personeliyle hizmet vermektedir. Ekibinin %60?ı lisans ve üstü mezunudur.

Hizmetlerinin temelini, marka, patent ve endüstriyel tasarım vekilliğinin yanı sıra, sınai haklar danışmanlığı, araştırma, tescil, tescil sonrası işlemler ve stratejiler oluşturmaktadır. Ayrıca özellikle müşterilerinin karşılaştığı hukuki sorunlara çözüm bulmak için sadece sınai haklar konusunda çalışan uzmanlaşmış, özel bir hukuk bölümüne sahiptir. 

Destek Patent gelecekte de sınai haklar alanında Türkiye´deki liderliğini korumayı, uluslararası arenada, Türkiye´nin en çok tercih edilen üç patent vekillik şirketinden biri olmayı hedeflemektedir. Bunun için Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu ve Amerika´da büyüyerek, bir dünya şirketi olmayı amaçlamaktadır.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram