ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Görk İnşaat
Firma Adı : Görk İnşaat
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : BAHÇELİEVLER MAH. ÇAKIRLARLIOĞLU APT. NO:56/1 KAT:3 DAİRE 5 - 07050 - ANTALYA / TURKİYE
Şehir / İlçe : Antalya / Merkez
Telefon : (0242) 244-2021
Faks : (0242) 244-4081
Web Site : gork.com.tr
E-Mail : export@gork.com.tr
Kuruluş Yılı : 2003
Firma Hakkında

aşarılarını 2003 yılından bu yana sürdüren GÖRK İNŞAAT & MOBİLYA, sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetini biraraya getirmeye çalışan bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.Projelendirmeden başlayarak anahtar teslime uzananan bir sürecin her aşamasında, kendi standartlarını aşan bir kalite anlayışını benimseyen GÖRK İNŞAAT,özellikle büyük ölçekli konut projeleri, hastane ve sağlık kompleksleri,işleri konusunda kayde değer bir bilgi birikimine sahiptir.


   Bulunduğu coğrafyanın ötesine tecrübesini ve vizyonunu taşımayı ulusal bir sorumluluk olarak benimseyen GÖRK İNŞAAT, çağın gereklerini uzmanlık alanlarında titizlikle uygulayarak, en değerli kaynağı olan çalışanının gücüne, desteğine ve bilgisine inanarak bulunduğu konumu koruyacaktır.

 

Kalite Politikamız

 

Gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilmekte olduğumuz her projeye ödün verilmez kalite yaklaşımıyla imza atarken her aşamada ve tüm ayrıntılarda dünya standartlarını hedefliyoruz.

En önemli iç kaynağımız olan çalışanımızın desteğine ve üretkenliğine güvenerek, çalışanımıza eğitim olanakları sunarak, sisteme bilinçli katılımlarını sağlayarak, üretimimizin her kademesinde çağdaş kalite değerlerine ve müşteri memnuniyetine ulaşmayı ve sürekli iyileşmeyi hedefleyerek, değişen ve gelişen müşteri beklentilerini göz önünde bulundururken, ürün kalitesinin rekabet, verimlilik ve karlılık gözetilerek sağlanmasını benimseyerek, çalıştığımız yerde ve yaşadığımız ortamlarda etik değerlere ve yasalara bağlılığı gözeten bir kurum olarak çalışmamızı sürdüreceğiz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram