ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Mentis Bireysel Danışmanlık
Firma Adı : Mentis Bireysel Danışmanlık
Adres : Güller Pınarı Mahallesi Keykubat Bulvarı Ali Gürses İş Merkezi No:144 / 17 Kat:5 Daire:501 07400 (Hyundai Alanses Üzeri) Alanya / Antalya / Türkiye
Şehir / İlçe : Antalya / Alanya
Telefon : (0242) 511-5153
Faks : (0242) 511-5153
Gsm No : (0532) 138-6068
Web Site : mentisdanismanlik.com.tr
E-Mail : info@mentisdanismanlik.com.tr
Firma Hakkında
Mentis Sağlık Hizmetleri Danışmanlık Eğitim Ticaret ve Limited Şirketi, alanında uzman profesyonellerin en iyiye ulaşma çabası sonucu ortaya çıkmıştır. Kuruluşundan bu yana bu felsefeyi benimseyen Mentis, insan ve insanın var olduğu tüm süreçleri temel alarak faaliyet göstermektedir. Akdeniz bölgesinden yola çıkarak başladığımız faaliyetlerimize bugün ulusal ve uluslararası alanda yer alan geniş hizmet yelpazemiz ve çözüm ortaklarımızla arttırdığımız profesyonel kadromuzla Bireysel Danışmanlık, Psikolojik Destek Sistemleri, Kurumsal Danışmanlık, Kişisel ve Kurumsal Eğitimler, Profesyonel Çözümler, Marka Oluşumu, Ar-ge Hizmetleri, Proje Yönetimi, Dijital Baskı çözümleri alanlarında hizmet sunumunu gerçekleştirmekteyiz. Şirketimiz; Bireysel Danışmanlık, Kurumsal Danışmanlık ve Ar-ge olmak üzere üç ana grup ekseninde faaliyet göstermektedir. Psikoloji, Davranış Bilimleri, İnsan ve Örgüt Yapıları, Yönetim ve Organizasyon, İnsan Kaynakları, Kurumsal İlişkiler, Yönetim Danışmanlığı, Bilişim, Tasarım, İnternet Teknolojileri sektörlerindeki uzmanlığımız ile müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilmiş, entegre çözümler üretiyoruz. Kamu ve özel sektör kuruluşları ile beraber yürüttüğümüz sektörel yeniden yapılanma ve düzenleme, süreç tasarımı, organizasyonel tasarım ile bilgi sistemlerinin tasarlanması ve geliştirilmesi bileşenlerini içeren çalışmalar ile ülkemizde kurumsal gelişim projelerine imza atan sayılı firmalardan biriyiz. Psikolojinin gerek bireysel gerek kurumsal alandaki yansımalarını analiz eden, farkındalık yaratma çabasında bulunan ve müşterilerimize bu doğrultuda beklentileriyle paralel çözümler sunan ilk firmayız. Değişikliğe uyum sağlayabilme yeteneğimiz ve hiç sona ermeyen bilimsel sorgulamalarımıza dayanan temelimiz, Mentisi iş dünyanın en yenilikçi şirketlerinden biri haline getirmiştir. Fakat, sürekli değişim, yenilik ve keşiflerin yanında, temel değerlerimiz hep aynı kalmıştır: güvenliğe, sağlığa ve çevreye adanmışlığımız; yüksek etik standartlarımız; ve insanlara saygılı olmak.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram