ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Altıntaş Mermer
Firma Adı : Altıntaş Mermer
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Hürriyet Mah. Kemerköprü Cad. No:10 Altınova / YALOVA
Şehir / İlçe : Yalova / Altınova
Telefon : (0226) 461-3040
Faks : (0226) 461-3855
Web Site : tr.altintas-mermer.com.tr
E-Mail : info@altintasmarble.com
Kuruluş Yılı : 1984
İşletme Türü : Anonim Şirketi
Firma Hakkında

TAŞA GÖNÜL VERMİŞ BİR AİLE

Altıntaş Mermer Sanayi ve Ticaret AŞ Kan ailesi Tarafından 1984 yılında kuruldu. Ama onların taşla olan bağı bir asırdan daha uzun zaman önce başladı. 1984 yılı Cide Kastamonu da nesilden nesile ustalığını aktaran Kan ailesi modern zamanların kapısını aralayan bir milattan ibaret.


ZAMANA MEYDAN OKUYAN USTALIK? ALTINTAŞ MERMER


Altıntaş mermer olarak ana faaliyetimiz kendi ocaklarımızdan mermer bloklar çıkartmak ve bu blokları kendi fabrikamızda işleyerek iç ve dış talebe cevap vermek. karamürsel Kocaeli deki şirket merkezimiz Altınova Yalova?daki ana fabrikamız İstanbul?daki irtibat ofisimiz Türkiye?nin birçok noktasında işlettiğimiz mermer ocaklarımızla Marmara adası Bartın Amasra Cide Kastamonu yatağan Muğla Eskipazar Karabük Eflani Karabük hizmet veriyoruz.


Yüksek üretim kapasitemiz ve kalitemizle Türkiye de ve ihracat yaptığımız tüm ülkelerde mermer sektörlerinin en çok tanınan firmaları arasında bulunmanın gururunu yaşıyoruz.


KALICI BAŞARILAR İÇİN YENİLİKÇİ BİR VİZYON


Gezegenimizin kendisi kadar eski olsa da mermer modern kullanım alanlarıyla kendini süreli yenileyen ve her gün başka bir formda karşımıza çıkan bir malzeme. Kullanıldığı sektörlerdeki hızlı devinim ve dinamizm biz mermer üreticileri için sürekli yenilenmeyi ve kesintisiz modernizasyonu zorunlu hale getiriyor.


Altıntaş mermer olarak bu gerçeğin bilinciyle bir parçası olduğumuz sektörleri yakından izleyerek müşterilerimizin talep ve beklentilerini zamanında tespit etmeyi ve pazara en iyi şekilde yanıt vermeyi önemsiyoruz


SEKTÖRÜMÜZE BİÇİM VEREN SON TEKNOLOJİ ALTINTAŞ MERMER DE


Şirketimiz müşterilerimizin memnuniyetini ve kalitede sürekliliği sağlamak için teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor tüm fabrikalarımızda üretimi en son teknolojik avantajlara sahip makinalarla gerçekleştiriyoruz. Teknolojiyi takip etmek sektörümüzün yeni nesil ihtiyaçlarını karşılamakta da bizi özgür kılıyor.


YÜKSEK HEDEFLERİN YÜKSEK KALİTE GEREKTİRDİĞİNİN BİLİNÇİNDEYİZ


Kendi ocaklarımızdan çıkarttığımız mermer blokları fabrikamıza getirerek dünyanın kabul ettiği standart ölçülerde ya da siparişin gerektirdiği özel ebatlarda cilalı mat cilalı ya da cilasız pahlı ve pahsız üretimimizi titizlikle gerçekleştiriyoruz. Birçok Avrupa Asya ve Ortadoğu ülkesine kalitesi ile tercih edilen mermer ürünlerimizi ihraç ediyoruz. Bugün üretim kapasitemiz 800.000m2 ye ulaşmış durumda.


Altıntaş mermer olarak yakaladığımız uluslar arası başarıyı çalışma azmimize ve gelişmiş teknolojimize olduğu kadar ödün vermediğimiz kalite politikamıza da borçluyuz. Kaliteli mermer üretiminin uzman personel ve modern makinaları kullanmaktan geçtiğimiz bilinci ile çalışmalarımızın eğitimine ve teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyoruz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram