ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Sahra OSGB
Firma Adı : Sahra OSGB
Yetkili : Mehmet
Adres : Talatpaşa Mah. Pazaryolu. Cad No:2 Sedai Plaza Kat:2/22, 34000 Esenyurt/İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Esenyurt
Telefon : (0850) 308-1250
Web Site : https://sahraisg.com/
E-Mail : info@sahraisg.com
Kuruluş Yılı : 2024
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kişi
Firma Hakkında

Sahra İSG: Güvenliğiniz Bizim Önceliğimizdir

Hoş geldiniz! Sahra İSG, iş sağlığı ve güvenliği alanında uzmanlaşmış bir firma olarak, iş dünyasının en değerli varlığı olan insanların güvenliğini sağlamaya adamış bir ekip tarafından kurulmuştur. Sahra İSG olarak, müşterilerimize en üst düzeyde hizmet sunmayı, güvenli çalışma ortamları oluşturmayı ve iş sağlığına önem veren bir kültürü teşvik etmeyi amaçlıyoruz.

Profesyonellik ve Deneyim:

Sahra İSG, alanında uzman, deneyimli ve sürekli eğitim almış profesyonellerden oluşan bir ekiple hizmet verir. İş sağlığı ve güvenliği konusundaki güncel bilgileri takip ederek, müşterilerimize en iyi uygulamaları sunmaya özen gösteririz.

Çözüm Odaklı Hizmet Anlayışı:

Her işletmenin ihtiyaçları farklıdır ve bu nedenle Sahra İSG, müşterilerine özel çözümler sunarak iş sağlığı ve güvenliği standartlarını en üst seviyeye çıkarmayı hedefler. İşletmenizin özel ihtiyaçlarını anlamak ve etkili çözümler üretmek için buradayız.

Güvenilirlik ve Şeffaflık:

Sahra İSG olarak güvenilirlik ve şeffaflığı ön planda tutarız. Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerde şeffaf bir iletişim sağlar, işlemlerimizi açık ve anlaşılır bir şekilde yürütürüz.

Eğitim ve Bilinçlendirme:

Sahra İSG, iş sağlığı ve güvenliği kültürünü benimseyen bir toplumun oluşturulması için eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerine büyük önem verir. Personel eğitimleri ve bilinçlendirme programları ile işletmelerde güvenli bir çalışma kültürü oluşturmayı hedefleriz.

Teknoloji ve İnovasyon:

Sahra İSG, sürekli gelişen teknolojiyi takip eder ve sektördeki en son yenilikleri kullanarak müşterilerine en etkili çözümleri sunar. İnovasyona açık bir yaklaşımla, iş sağlığı ve güvenliği standartlarını sürekli olarak iyileştirmeyi amaçlarız.

Sahra İSG olarak, iş sağlığı ve güvenliği konusundaki uzmanlığımızı müşterilerimize en iyi şekilde sunmayı taahhüt ediyoruz. Güvenli bir çalışma ortamı yaratmak ve iş sağlığı kültürünü geliştirmek için bizimle birlikte adım atın. Sizin için çalışmak ve güvenliğinizi sağlamak için buradayız.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram