ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Luxe Optik Lens Sağlık ve Medikal Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.
Firma Adı : Luxe Optik Lens Sağlık ve Medikal Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.
Yetkili : Erdoğan Savran
Adres : Ataköy 7.8.9.10. Kısım Mh. Karanfil Sk. Kısım Atrium No: 2/138
Şehir / İlçe : İstanbul / Bakırköy
Telefon : (0545) 134-0134
Gsm No : (0545) 134-0134
Web Site : https://lensfiyat.com
E-Mail : bilgi@lensfiyat.com
Kuruluş Yılı : 2010
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kişi
Firma Hakkında

Renkli Lensler

Labella Lensfazlasıyla yaygın olarak kullanılan herhangi bir gözleme bozukluğu meydanageldiği zaman en önemli önerilen ürünlerden biridir. Özellikle korneada ya dagöz küresinde herhangi bir problem yaşayan kişiler renkli lens kullanmaktadır.Aynı zamanda bu lensler gözdeki rengi de bir süreliğine değiştirebilmektedir. LabellaLens, bazı durumlarda kozmetik amacıyla, bazı durumlarda sağlık amacıylakullanılmaktadır. Yumuşak dokusu sayesinde Gözde hiçbir şekilde problemyaşatmamaktadır. Hızlı Lens Siparişi için bize ulaşabilirsiniz.

Kişiler bu lensleri kullandığı takdirde asla gözlüğe ihtiyaçduymamaktadır. Luxe Optik Lens Sağlık ve Medikal Hizmetleri olarak,bünyemizde bu lenslerin birçok çeşidi ve içeriği bulmaktadır. Gaz geçirmesisayesinde havayı içine aldığı için nefes alma gibi durumlara yol açmaktadır.Birden fazla alternatifi mevcut olduğu için de herkes tarafından tercihedilmektedir. Bu lensler göz doktoru tarafından gerekli görüldüğü takdirdeverilmektedir. Güzellik için bile takılsa muhakkak doktora başvurulması gerekenolaylardır. Çünkü her gözün çapı ve derecesi farklıdır. Bu sebepten dolayılensin türü de değişmektedir.

Renkli Lensler NedenKullanılmaktadır?

Bu lensler kişide eğer miyop hipermetrop astigmat presbiyopive anizometropi gibi hastalıklar mevcutsa kullanılmaktadır. Bunların yanındakozmetik ya da tedavi amaçlı kullanılmaktadır. Miyop olduğu zaman renklilensler miyop kusurunda zamanla düzelme sağlayabilmektedir. Hipermetropta isegelecek açının kırma gücünü daha az miktarda yapmaktadır.

Presbiyopigenellikle yaşlılarda bulunan ve görme bozukluğu yaşayan kişiler için renklilens ihtiyacı olmaktadır. Böylece gitgide düzelme sallanabilmektedir. Herşekilde lensler muhakkak bir hekim gözetimi şeklinde takılmalıdır. Bu lensleryakını uzağa daha rahat görme ihtimali sağlayacaktır.

Renkli Lenslerin AvantajlarıNelerdir?

Bu tür lens grupları görme bozukluklarda iyileştirmesürecini hızlandırmaktadır. Gözlük lazer gibi işlemlere maruz kalmadan tedavisürecini oluşturmaktadır. Net görmeme yakını görememe uzağı görememe ileriyaşta oluşabilecek göz kusurlarına muhakkak renkli lens önerilmektedir.Son yıllarda olunan göz ameliyatlarından sonra da renkli lenslerönerilmektedir.

Böylece hasta operasyon geçirdikten sonra duyabileceğiacılar ve ağrılar minimum düzeye inmektedir. Kornea üzerindeki çizik oluşumunuda engellemektedir. Kozmetik amaçlı kullanılan lensler ise güzel ve hoşgörüntüler elde edilmesini sağlamaktadır. İstediği renklerde kendine uygun gözrengini seçebilmektedir. Estetik bir görüntü kazandırmaktadır.

Renkli Lensler NasılKullanılmaktadır?

Bu tür lensler oldukça ince ve hassas oldukları için takıpçıkarılırken hassaslığın ön planda tutulması gerekmektedir. Herhangi birdurumdan dolayı mikrop kapmaması için özel sıvılarda saklanması gerekir. Lenslerinarka ya da ön düzeylerinde oluşacak olan yerleri önemli detaylar içermektedir.Bu lensler genel anlamda işaret parmaklarının ucu ile alınarak göz kısmınayerleştirilmektedir. Muhakkak yukarı gelecek şekilde kenarları takılmalıdır.Aynı şekilde lensler çıkarılırken 2 parmak ile gözün açılması ve işaret parmağıile kenardan çıkarılması gerekir.

Lensin zarar görmemesi için tırnakların kesinliklekullanılmaması gerekmektedir. Bunun en büyük nedeni tırnakların korneayıçizebilecek bir biçimde olmasıdır. Bakımları ise kutusunda bulunan sıvılarsayesinde yapılmaktadır. Burada bulunan solüsyonlar lenslerin ön ve arkatarafını temizlemektedir. Sende herhangi bir tozun meydana gelmemesi için ikiyüzeyinde hafif bir şekilde ovulması gerekir.

Renkli Lens Fiyatları NasılOlmaktadır?

Öncelikle renkli lensler numaralı renkli lens venumarasız renkli lens olarak iki gruba ayılmaktadır. Doktor göz muayenesisırasında kişinin lens takmaya uygun olup olmadığına karar vermektedir. Ve busüreçte lenslerin takılabilmesi için ölçüler alınmaktadır. Lens ölçümlerindegözün kurumaması için gerekli önlemler muhakkak alınmalıdır. Kişi de alerjikdurumun olmamasına özen gösterilmelidir.

Lens fiyatlarınumaraların büyüklüklerine göre değişiyor. Aynı zamanda kaliteli renkli lenslerdiğer lenslere göre daha pahalı olmaktadır. Kişi bu durumları göz önündebulundurarak lensler almalıdır. Genellikle görme problemi yaşayan herkesnumaralı renkli lens tercih eder. Hem estetik bir görüntüsü sağlar hem desağlık açısından idealdir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram