ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Pricerest Fiyat Takibi
Firma Adı : Pricerest Fiyat Takibi
Yetkili : İsa KARABAŞ
Şehir / İlçe : Ankara / Çankaya
Telefon : (0506) 366-9252
Web Site : https://pricerest.com/tr/
E-Mail : isa@pricerest.com
Kuruluş Yılı : 2019
İşletme Türü : Limited Şirketi
Firma Hakkında

PriceRest fiyat takibi kendi altyapısını kullanarak günlük 10 milyon web sayfası taramaktadır. Taranan bu web sayfaları yapay zekâ ile kullanıcıya sunularak en doğru grafiklerle rapor edilmektedir. Uzman mühendis kadrosunun kendi altyapısını kullanarak hazırladığı bu sistem iş stratejilerinizi akılcı bir biçimde yönetmenizi sağlamaktadır. 20 yılı aşkın tecrübesi ve uzman ekibi ile fiyat takibi yapmayı ve web sayfalarının taranmasını kendine misyon edinen firmamız ücretsiz demo hesapları ile sizlerin yazılımı denemesine imkân tanımaktadır.

Gelişen e-ticaret platformları üretici ile tüketiciyi buluşturan en kolay yoldur. E-ticaret sistemleri bu yüzyılın vazgeçilmeyen alışveriş platformudur. Bu konuda fiyat ön kriter olarak gözükmektedir. Herkes aynı ürünün, en ucuz fiyatlı olanını arayarak bulmaya çalışmaktadır. Gelişen arama motoru algoritmaları ve reklam ağları e-ticaret sistemlerinde satılan ürünlerin fiyatları ile bağlantı halinde çalışmaktadır. Arama motorlarına verilen görsel reklamlar bile rekabet koşullarını sağlamalıdır. Haksız rekabeti destekleyen görsel ve fiyat bilgileri karşısında kullanıcı hesapları kapatılabilmektedir.

Son kullanıcıya en ucuz fiyatlı ürünü bulmaya çalışan birçok platform mevcuttur. PriceRest platformların en kolay ve avantajlı yoluyla kullanıcı dostu olmasıyla sizlerin en çok tercih ettiği yazılım haline gelmiştir.

Akıllı e ticaret sistemlerinde aynı ürünün farklı fiyatlarda satıldığını görmekteyiz. Kullanıcılar aynı ürünün en ucuz fiyatlı olanını tercih etmektedir. N11, Hepsiburada. Trendyol, PTTAVM ve GittiGidiyor gibi pazar yeri e-ticaret sistemleri kullanıcıların başlıca kullandığı pazarlar arasında yer alıyor.  Pazarın bu kadar geniş olması ve günlük ziyaretçilerin çok yüksek olması rekabeti ger geçen gün biraz daha kızıştırmaktadır.

Price ChangesFiyat takibi üreticiler içinde çok önemli bir konudur. Ürünün imalatını yapan üreticiler haksız rekabet ortamını ve etik olmayan reklam koşullarını kabul etmemektedirler. PriceRest bu konuda satıcılara yardımcı olarak tedarikçi firmaların fiyat analizlerini yapay zekâ yöntemi ile ve profesyonel yazılımı sayesinde kolayca yapmaktadır. Panele girilen tedarikçi firmaların ürün adresleri sayesinde kullanıcıya anlık olarak fiyat takibi yapma imkânı sağlamaktadır.

Üreticilerin üretim yaptığı ürünlerin fiyat politikalarını belirlemek en tabii hakkıdır. Bununla birlikte gelişen e-ticaret sistemleri ve ürünlerin satıldığı pazar alanları da genişlediğinden fiyat takibi konusu önemli bir hal almaktadır. Bu dijital pazarlar beraberinde bazı sorunları da getirmektedir. Bunlardan en önemlisi haksız rekabet ortamının tedarikçi firmalar tarafından yaratılmasıdır. Bu konunun önüne geçmek isteyen birçok üretici zaman ve enerjisini harcayarak manuel fiyat takibi yapma yoluna gitmektedir. Birçok tedarikçinin ve pazar yerinin olduğunu düşünürsek manuel olarak fiyat takibi yapmak çok kolay olmayacaktır. Bu fiyatların takibi sizler için PriceRest yazılımı sayesinde profesyonel olarak, otomatik bir şekilde takip edilerek sizlere rapor olarak sunulmaktadır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram