ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
On 2 İnşaat Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.
Firma Adı : On 2 İnşaat Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.
Yetkili : ÖMER SAYDAN
Adres : İvedik OSB 1419. Cad. No:3 YENİMAHALLE
Şehir / İlçe : Ankara / Yenimahalle
Telefon : (0532) 607-3757
Gsm No : (0532) 607-3757
Web Site : on2makine.com
E-Mail : info@on2makine.com.tr
Kuruluş Yılı : 2010
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kişi
Firma Hakkında

On2 Makine, 2010 yılında Ankara’da kurulmuş olup, hazır sıvamakineleri, klasik kara sıva makineleri, harç karıştırma makineleri, harç transfer makineleri, harç püskürtmemakinelerinin satış, servis ve yedek parça hizmeti sunmaktadır.

Ayrıyeten müşterilerimizin talepleri doğrultusunda; alçıpanprofilleri, sıva köşe profilleri, brüt beton astarı ve sıva filesi satışlarınıda sürdürmektedir.

On2 Makine olarak, dünya standartlarına uygun üretim yapanTSE, CE, Gost-R belgeli markaların ürünlerinin satışını yapmaktadır.

Hazır Sıva(alçı sıva) Makineleri, Klasik Kara Sıva Makineleri,Hazır Yaş Şap Pompaları, Pistonlu Sıva ve Şap Pompaları, Fireproofing Pompaları, Grc Spray Pompaları ve Mikserleri, Kuru Şap Pompaları, Harç KarıştırmaMakineleri, Harç Tansfer Pompaları, Harç Püskürtme Makineleri, Enjeksiyon veGrouting Pompaları, Shotcerete Pompaları, Airles (havasız) Püskürtme Pompaları,Köpük Beton Pompaları  ve Yüzey İşlemeSistmleri konularında, çetin rekabet koşulları ve bilinç düzeyi artmış müşterilerindeğişen istek ve beklentileri, gerek ürünlerin gerekse sunulan hizmetlerinsürekli geliştirilmesini zorunlu kılmaktadır.

On2 Makine, sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübeve konuya uzman bakışıyla objektif biçimde değerlendirmekte, dinamik,yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadıkmüşteriler oluşturmaya çalışmaktadır.

‘’Kalitede Süreklilik’’, ‘’Uygun Fiyat’’, ‘’KarşılıklıGüven’’ ve ‘’Dürüstlük’’ vizyonumuzu oluşturan temel ilke ve vazgeçilmeyecekdeğerlerimizdir.

On2 Makine, bu ilke ve değerlere bağlı kalarak; tanıtım veteklif aşamalarından başlayıp, ürün veya hizmetin faturalandırılmasına kadargeçen süreç içinde, tüm hizmet ve faaliyetlerini hatasız ve bir defada  doğru olarak yaparak bir marka olacaktır.

On2 Makine olarak alanında Profesyonel Üretim, Satış vServis ekibimizle birlikte, müşterilerimizin ve İnşaat sektörünün ihtiyacı olanDoğru, Hızlı ve Kaliteli Hizmet prensibiyle hareket etmektedir. 

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram