ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
estetik ve plastik cerrahi merkezi -ESTE AURA
Firma Adı : estetik ve plastik cerrahi merkezi -ESTE AURA
Yetkili : Este Aura, sizi hayallerinize kavuş
Adres : Abdi İpekçi Caddesi No:29 Atid Apt. K:2 D:3 Nişantaşı / Şişli İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Şişli
Telefon : (9053) 044-2609
Gsm No : (9053) 044-2609
Web Site : https://eurasiahaircenter.com/
E-Mail : eurasiahair@yandex.com
Kuruluş Yılı : 2009
Firma Hakkında

Eurasia Clinic; saçekimi ve saç tedavi yöntemleri konusunda en iyi sonuçları verebilmek içinyıllardır hizmet gösteren, Şişli-Nişantaşı bölgesindeki köklü ve profesyonelkuruluşlardan biridir. Alanında uzman ekibi ile birlikte dünden bugüne binlercekişiye saç ekim işlemi konusunda, tereddütlere yer bırakmadan, güvenli vesteril hastane ortamında hizmetlerini başarılı bir şekilde sunmaya devametmektedir. Mutlu bireyler olarak yaşama devam eden hastalarını görebilmek,Eurasia Clinic için başarının en önemli faktörüdür.

 

· Mükemmel doğallıkta saç ekimi işlemleriningerçekleştirilmesi için yeni teknoloji ve uygulamalarla uluslararasıstandartlarda hizmet vermektedir.

 

· Saç ekimi içinen önemli etkenin planlama olduğunun bilincinde hareket eden Eurasia Clinic,bireyler için en doğru planlamayı yaparak en iyi sonuçların alınması içinçalışmaktadır. Bu planlama esnasında da saç analizi için bilimsel yöntemlerdenyararlanılıyor.

 

· Birçok ülkede bile henüz uygulanmayan saç ekim yöntemlerini uzman ekibinin bilgi ve tecrübesi ileharmanlayarak sunmaktadır.

 

· Saç ekimi,sağlık ve estetik unsurlarının birleştiği bir noktadır. Bu noktanıngerçekleştirilmesi konusunda kişiye özel, hastanın tüm ihtiyaçlarınınkarşılanması ve saç bakımı konusunda da destek vererek, müşteri memnuniyeti odaklıçalışma politikası ile ilerlemeye devam etmektedir.

 

· Doktor, hasta ve sağlık personelleri konusundaki titizdavranışı ile yasal sorumluluklarının bilincinde bir çalışma şekli sunmaktadır.

 

Mükemmel doğallıkta saç ekimi, yeni teknolojiler, güler yüzlüve profesyonel kadrosu ile hizmet vermeye devam eden Eurasia Clinic, gündengüne büyüyen ailesine mutlu bireyler katmaya devam etmektedir.

 

Mükemmel doğallıkta saç ekimi, yeni teknolojiler, güleryüzlü ve profesyonel kadromuzdan destek alabilmek için günden güne büyüyenailemize sizleri de bekliyoruz.

 

SAÇ EKİMİ

KAŞ EKİMİ

SAKAL VE BIYIK EKİMİ

PRP YÖNTEMİ

LAZERLİ SAÇ TEDAVİSİ

FUE İLE SAÇ EKİMİ

TIRAŞSIZ SAÇ EKİMİ

DHI SAÇ EKİMİ

FOLİKÜLER ÜNİTE

ROBOT TEKNOLOJİSİ

ICEGRAFT SOLÜSYON UYGULAMASI

FUE YÖNTEMİ

Son Eklenen Hizmetler
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram