ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Tokaş soğutma kromlüks yetkili servis
Firma Adı : Tokaş soğutma kromlüks yetkili servis
Adres : G.M.K Bulvarı No.: 123-1/5-6 Maltepe / ANKARA
Şehir / İlçe : Ankara / Merkez
Telefon : (0312) 231-8450
Faks : (0312) 231-4592
Firma Hakkında

Kromlüks A.Ş. - Şirket Profili

KROMLÜKS Türkiye´de yarım asra yakın tecrübesiyle endüstriyel mutfak, çamaşırhane ve soğutma sistemleri üreten ilk ve tek entegre tesise sahiptir. 25.000 m2 toplam alan 15.000 m2 kapalı alan üstünde 250 ye yakın kadrosu ile faaliyet gösteren fabrikamız; uzman mühendislerin tasarımları ile dünya markası olma yolunda önemli mesafeler katetmiştir.

Tam teşekküllü hizmet veren kuruluşumuz fizibilite, projelendirme, imalat, lojistik, montaj ve satış sonrası teknik servis hizmetiyle sektöründe örnek bir kalite sistemine sahiptir. Bu sistemini almış olduğu uluslararası standartlara uygunluk belgeleri ile ispatlamıştır.

(TSE, TSEK, TS-EN-ISO-9001:2000,GOST-R) Ülkemizin dört bir yanına KROMLÜKS imzasını atmış olan kuruluşumuz sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sürekli iyileştirme faaliyetleri düzenlemektedir. Misyonumuz dünya piyasası ile rekabet edebilecek sistematik bir proses zinciri kurmak ve Türkiye´de atmış olduğumuz imzayı uluslararası piyasada da tescil ettirmektir. Yurt dışında bulunan temsilciliklerimizin de faaliyetlerini yakından takip eden KROMLÜKS müşteri odaklı bir sisteme sahiptir. Müşteri geri beslemeleri ile kaynaklarını arttıran kuruluşumuz piyasaya sınırsız alternatifler sunmaktadır.

KROMLÜKS´ te sonuç yüksek teknolojik ürün ve kaliteli hizmettir. KROMLÜKS bu sektördeki gidebileceğiniz garanti ve zamanında ürün teslimi ile tek adres olmaya devam edecektir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram