ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Metadiag
Firma Adı : Metadiag
Yetkili : Seyhan Keskinkılıç
Adres : İkitelli Osb Mahallesi, YTÜ İkitelli Teknopark Sok. 1/103 Başakşehir / İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Başakşehir
Telefon : (0212) 549-1712
Gsm No : (0532) 111-1424
Web Site : metadiag.com.tr
E-Mail : metadiagcomtr@gmail.com
Kuruluş Yılı : 2015
İşletme Türü : Şahıs Firması
Firma Hakkında

Adblue İptal Etme

Adblue, SCR sistemine sahiparaçlarda katalizörlerin ürettiği gazları temizlemek, dizel yakıtlı ağır hizmetaraçlarının azot oksit salınımını azaltmak için kullanılan, gaz çıkışını %90azaltan ve %32,5 temizlenmiş üreden oluşan toksit olmayan bir maddedir. Adblueteknolojisiyle zehirli gazların temizlenmesi sağlanıyor. Kamyon ve tır gibiağır hizmet araçlarının Euro 5 ve Euro 6 normlarına ulaşabilmesi içinkullanılıyor. Adblue kullanımı için bu araçlara ek tanklar konuluyor. Gerektiğigibi kullanıldığında insanlara, hayvanlara ve çevreye zarar vermez ve yanıcıdeğildir. Ancak Adblue kullanımı araçlar için bazı sorunlar da ortayaçıkarıyor. Adblue yakıtı bittiğinde aracın çekiş gücü düşüyor, egzoz ve benzeriarızalar ortaya çıkıyor. Bu arızaların kalıcı çözümü adblue iptali cihazlarıyla oluyor.

Adblue yakıtının azaldığını yada bittiğini araç önündeki gösterge panelinden görebilirsiniz. Yakıt bittiğindeadblue cihazı elektronik olarak sistemi yok sayar, sıvı kullanımını durdurur.Gösterge panelinde herhangi bir uyarı olmaz. Emulatör denen bu iptal cihazlarımotor beynine giden sinyalleri değiştirir. Yakıt tankının dolu olduğunu vesistemde bir sorun olmadığını göstererek aracın çekişinin düşmesini engeller.Böylece adblue tamiri gerçekleşmiş olur. Adblue iptal cihazlarının kullanılmasıaraçların diğer sistemlerine zarar vermez. Euro4, Euro5, Euro6 araçları içinhazırlanan adblue iptal cihazları ile birçok markanın ağır vasıta araçlarınınadblue sistemi iptal edilebilir. Adbluekiti ile bmc, man, Mercedes gibi birçok markanın adblue sistemi iptal edilir.

Emisyon değerlerinindüşürülmesi için son yıllarda yeni teknolojilerin geliştirilmesi hız kazandı.Bu sayede yakıt tasarrufu sağlanırken, çevreye zehirli gazların yayılması daönlenmeye başladı. Araç sahipleri ya da nakliye firmaları adblue iptal etme cihazlarıyla yüksek performansla çalışmaya vetasarruf etmeye başladı. Metadiag Bilişim Teknolojilerinden alacağınızemulatörler sayesinde adblue arızasına kesin çözüm sağlamış olacaksınız.Sitemizden alacağını cihazların fiyatları çok uygundur. Firmamız her tip araçiçin arıza tespit cihazları ve çözümleri sunmaktadır. Türkiye’nin her yerinehizmet sunmaktayız. Kişisel ya da kurumsal binek tipi araçlara, iş makinalarınaveya ağır vasıta araçlarına ihtiyacınız olan arıza tespit cihazı için bizimleiletişime geçmeniz yeterlidir. 

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram