ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Expertek Soğutma Sistemleri
Firma Adı : Expertek Soğutma Sistemleri
Yetkili : Erdem DEMİRCİ
Adres : Sanayi Mahallesi Sanayi Sitesi 2030Sk No 16 Manavgat/Antalya
Şehir / İlçe : Antalya / Manavgat
Telefon : (0242) 742-7200
Faks : (0242) 742-1586
Gsm No : (0242) 742-7200
Web Site : experteksogutma.com
E-Mail : info@experteksogutma.com
Kuruluş Yılı : 1992
İşletme Türü : Anonim Şirketi
Çalışan Sayısı : 51 - 100 Kişi
Firma Hakkında

Sayın Müşterilerimiz ve İş Ortaklarımız;

1992 Yılında mesleki hayatına  başlayan ve bunu takip eden yıllar içerisinde sürekli kendini yenileyen. Kaliteli ve ekonomik hedefleri her zaman birinci sırada tutarak müşteri odaklı çalışmalar yapan Expertek  Mühendislik , Proje  ve Endüstriyel Soğutma Sistemleri , Sektöründe lider firmalara partnerlik yaparken,  devam etmekte olan imalat konusunda. Soğuk Depo Cihazları, İzleme Merkezi, Soğuk Depo Kapıları, Ticari ve  Endüstriyel  Tip Kapı Ürünleri ile geniş bir yelpazede, Uzman  mühendis ekibi,argesi  ve tam eğitimli montaj ustaları ve yine TÜRKİYE Geneli   Yetkili  Bayii ve Servislik hizmetleri sunmaktadır.

Bölgemizde, yurt içi ve yurt dışı satış ve montaj hizmetleri  ile Endüstriyel Soğutma  alanında gıda işletmeleri, et entegre tesisleri, sebze ve meyve,turizim,antredepo ve/veya sektörlerin ticari ve endüstriyel  soğutma  sistemleri  ihtiyaçlarını karşılamakta. Hedefleri yolunda müşteri  odaklı çalışmalarına devam etmektedir.

Kaliteli,estetik,sağlam iş  faktörünü göz önünde bulundurarak,her zaman  eğitimli teknik personeli ile müşteri ve partnerlerine, Ürün,proje,imalat konusunda destek vererek  devam etmektedir. Teknolojiyi  sürekli takip eden yapı ve ruhumuzla  AR-GE çalışmalarına olan hızımızı arttırarak. Kaliteli iş faktörünü  titizlikle çıtamızı yüksek  tutmayı  hedef olarak görmekteyiz.

Bizleri  motive eden gücümüzü, ürünlerimize göstermiş olduğunuz güvene borçuyuz, sürekliliğe sahip,  yenilikçi ruhumuzla  ve en yüksek teknoji, eşsiz  bilgi ve tecrübelerimizle  gelecektede. Endüstriyel Soğutma Sistemlerinde ürünler yapacağımıza ve kullanışlı ürün çeşitleri geliştireceğimize eminiz. Sağladığımız iş gücü ile önce bölgemiz ve ülkemize katkısı, bizleri ayrı bir sevinçle onure etmektedir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram