ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Postrans Cargo (Merkez)
Firma Adı : Postrans Cargo (Merkez)
Yetkili : Burhan Ergat
Adres : Demetgül Mahallesi 418 Sk. No:18 Demetevler 34510 Yenimahalle, Ankara
Şehir / İlçe : Ankara / Yenimahalle
Telefon : (0312) 335-0111
Faks : (0312) 334-5151
Web Site : postrans.com.tr
E-Mail : info@postrans.com.tr
İşletme Türü : Anonim Şirketi
Firma Hakkında
Bir çok küçük ve orta ölçekli göndericinin gönderi potansiyelinibir araya getirerek büyük bir gönderi hacmi oluşturuyoruz. Böylece,sektörmevzuatının da bizlere verdiği birlikte taşıma yapma yetki ve imkanları ile,tüm taşımacı iş ortaklarımızdan uygun taşıma tarifeleri alıyor ve bu maliyetavantajını müşterilerimizin lehine değerlendiriyoruz.

Sektörde uzun yıllar farklı seviyelerde çalışmış,deneyimlikadrolarımızla bir taraftan taşıma işlerini yaptırdığımız iş ortaklarımızasatış olanakları yaratırken, diğer tarafta hizmet alıcıları konumundakimüşterilerimize uygun maliyetle geniş yelpazede seçenekler sunuyoruz.Böylecehem göndericilere hem de taşımacı tedarikçilerimize katma değer yaratıyoruz.

Taşımacılığın tüm branşlarındaki uzmanlığımız ile tüm taşımasüreçlerini müşterilerimiz adına biz üstleniyoruz.Müşterilerimiz,ağır nakliyeişlerini,kurye işlerini kargo işlerini hatta paketleme ve etiketleme işlerininher birini ayrı tedarikçiye yaptırmak zorunda kalmaktadır.Postrans LojistikA.Ş. olarak tüm bu hizmetleri tek elden müşterilerimize sunuyoruz.

Uzun zaman alan,ilk sözleşme yapma görüşmelerinden devamındakisatış sonrası hizmetlerin alınmasına kadar süren uzun ve yorucu takipsüreçlerinden,ağır prosedürlerden müşterilerimizi kurtarıyor,gönderilerini yineonlardan biri olarak biz takip ediyoruz.

Özellikle hasar ve kayıp vakalarında tıkanan süreçler,anlaşmazlıklar, hem taşımacıyı hem taşıtıcıyı yormakta ve zorlamaktadır.Hattazaman zaman da işbirliğinin bitmesine varan uzun ve ağır prosedürlerdenmüşterilerimizi kurtarıyoruz.En makul sürelerde ve en adil bir yaklaşımlatazmin süreçlerini biz üstleniyor ve sonuçlandırıyoruz.

Günümüz ticaret koşullarında müşterilerimizin çok farklı taşımaihtiyaçları olmasına rağmen, tüm  bu farklı taşıma seçeneklerini tektedarikçi ile karşılayabilme olanağı bulamamaktadırlar. Tam da bu noktadasektörün tüm hizmet çeşitliliğini özgün anlaşmalarla bünyemize taşıyor,organizeediyor ve en uygun maliyet seçenekleri ile tek tedarikçi olarakmüşterilerimizin karşısına çıkıyoruz.

Çok önemli ayırt edici özelliklerimizden biri de “KolayUlaşılaşılabilirlik” özelliğimizdir. Tüm müşterilerimiz bürokratik süreçlere veçağrı merkezi uygulamalarına takılmadan doğrudan tüm yetkililerimizeulaşabilmektedir. Zira kurum olarak çağrı merkezi vb. uygulamaların kurum ilemüşteri arasında mesafe oluşturduğunu ve iletişimde zaman zaman engelleryarattığına inanmaktayız. Bu nedenle çağrı merkezi uygulamamız bulunmamaktadır.

Çoklu gönderilerde tek tedarikçi ile çalışılıyor ise kargofirmaları gönderiyi birkaç günde,parça parça gönderip gönderinin geç çıkmasınaneden olabiliyorlar.Postrans A.Ş olarak toplu gönderiyi, gerekirse  iki yada üç tedarikçi ile gecikmeden sevkedebilme imkanına sahibiz.

Yukarıda anılan  tüm bu ayrıcalık ve gerekçelerle,işhayatının tüm etik ve ahlaki kurallarını gözeterek partnerlerimiz vemüşterilerimiz ile işbirliğine hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.

Saygılarımızla

Postrans Yönetimi

 

HİZMETLERİMİZ

Gönderi tasnif,ambalajlama,etiketleme

YurtiçiParsiyel Nakliye Hizmetleri
Acil GönderiHizmetleri (POSTACİL)
 
Şehiriçi Standart Kargo Hizmetleri
 

Şehiriçi Rutlu Araç Teslimat

 

Şehiriçi Özel Teslimat

 

Yurt dışı Ekspres Hizmetimiz

Yurtdışı Standart Numune ve Gönderi Hizmetimiz

Hava Kargo Hizmetimiz

Karayolu Hizmetimiz

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram