ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Çankaya Nakliyat
Firma Adı : Çankaya Nakliyat
Yetkili : Gürkan KAÇAR
Adres : Dikmen Caddesi No : 242/B Çankaya /ANKARA
Şehir / İlçe : Ankara / Çankaya
Telefon : (0312) 437-3800
Gsm No : (0506) 659-9127
Web Site : cankayanakliyat.com.tr
E-Mail : iletisim@cankayanakliyat.com.tr
Firma Hakkında

ÇANKAYA EVDEN EVE NAKLİYAT FİRMAMIZIN PRENSİPLERİ

  • Çankaya evden eve firması olarak öncelikle eşyalarınızı sigortalı olarak taşıyoruz. Sigortalı Nakliyat : Taşınacak eşyalarınızın taşıma esnasında herhangi bir zarar görmesi durumunda tüm masrafları karşılayacak şekilde sigortalanmasıdır. Tabiki Çankaya Nakliyat firmamızın ana zihniyeti"testi kırılmadan suyu taşımaktır" prensibi ile personelimiz ve araçlarımız gereğinden fazla özeni taşıma esnasında göstermetedir.
  • Çankaya Nakliyat zamanında taşımacılığa dikkat etmektedir. Yani sizlerin eşyalarını taşırken sizin taşınacak eşyanın ne zaman taşımaya başlamasına ve ne zaman teslim edilmesine son derece dikkat etmektedir. Biz Çankaya evden eve firması sizlerin zamanının ne kadar önemli olduğunun bilinciden hareket etmekteyiz...
  • Çankaya Evden Eve Nakliyat güvenli taşımacılık yapan bir firmadır. Güvenli taşımacılık sizlerin eşyaların gerek görünürde gerekse görünmez(elekronik ev eşyalar , elektronik işyeri eşyaları vb.)  sorunlar çıkmaması için hangi eşyanın nakliye esnasında nerede taşınmasına son derece dikkat etmektedir. Aynı zamanda Çankaya Nakliyat olarak dikkat ettiğimiz diğer taşımacılık ilkemizde evden eve sektöründe güvenilir personel ve helal kazancını düşünen ekible çalışmaktır.
  • Son olarak Çankaya Nakliyat tam teşkilatlıdır. Yani evden eve taşımacılık sektüründen sizlerin ev eşyalarını taşırken hiç bir sorunla karşılaşılmaması için gerek evrakları ile gerekse araç donanımı ile tüm gerekli yasal faaliyetlerini yerine getirmiştir. Nakliyat için gerekli evraklarımız tam olup işimizi şansa bırakmadan profesyonel nakliyat hizmeti vermekteyiz.

 

ÇANKAYA NAKLİYAT = "GÜVENDE NAKLİYAT" . Eşyalarınızı taşıtmak için bizi tercih ettiğinizde size düşen, bizi tercih eden binlerce müşterimiz gibi sadece arkanıza yaslanıp gideceğiniz yere kadar seyahatinizin tadını çıkarmak. Biz Çankaya Nakliyat olarak "ev taşımak zordur" denilen düşünceyi binlerce müşterimizde değiştirdiğimiz gibi sizdede değiştirmeye hazırız.

Yahya .....
Çankaya Evden Eve Nakliyat firması yetkilisi

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram