ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Çınar Pastanesi
Firma Adı : Çınar Pastanesi
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Fsm Bulvarı No:68 Nilüfer / Bursa
Şehir / İlçe : Bursa / Nilüfer
Telefon : (0224) 451-5898
Faks : (0224) 453-5526
Web Site : cinarpastanesi.com
E-Mail : info@cinarpastanesi.com
Kuruluş Yılı : 1968
Firma Hakkında
1968 yılından bu yana Bursa´da faaliyet gösteren ÇINAR PASTANESİ´nin sahibi Yüksel Ailesi pasta ve unlu mamüller sektörü kuşaklar boyu süren bir gelenek.

Kentimizin en köklü pastanelerinden biri olan Çınar 1968 yılında başladığı pasta ve unlu mamuller serüveninden sürekli gelişerek ve büyüyerek devam ediyor. Ailenin pastacılık ve unlu mamüller sektörüne girmesi Çarlık dönemi Rusya´sına kadar dayanıyor. O dönemdelerde Moskovo´da iki pasta fırını bulunuyor Yüksel ailesinin. Aslen Rize Çamlıhemşinli olan Sabri Yüksel, 1945 yılında 17 yaşındayken İzmir´e gidiyor ve çeşitli yerlerde çalıştıktan sonra İtalyan bir ortakla Alsancak´ta pasta ve unlu mamüller fırınını açıyor. 1964 yılında Bursa - İzmir seyahati sırasında Setbaşı´nda, şimdiki Çınar Pastanesi´nin olduğu yeri çok beğenen Sabri Yüksel, buranın sahibiyle anlaşarak binayı kiralıyor. İzmir´deki pastaneyi erkek kardeşlerine bırakan Sabri Yüksel, 1968 yılında Bursa´daki ilk pastanesini Setbaşı´nda açıyor. Sabri Yüksel, pastanenin karşısında bulunan çınar ağacından esinleniyor ve daha önceleri bir çok işetmenin açılıp kapandığı yerde uzun soluklu olmak için pastanesine "Çınar" ismini koyuyor. Böylece tarihi çınarlarla ünlenen Bursa kentinde heyecan ve iddialarla 1968 yılında çınar ağacını simge bilerek aynı adı taşıyan küçük bir işletme olarak Bursa´nın Setbaşı semtinde kuruluyor ÇINAR PASTANESİ.

1979 yılında askerden gelen oğlu Hayri Yüksel işin başına geçiyor. İlk yıllarında İzmir´in meşhur kol böreğini, pasta ve poğaça satan mekan, Hayri Bey´ le birlikte imallat ve sunumda modern pastacılığa ilk adımını atmış. Kısa zamanda gözünü sanayiye de diken ÇINAR PASTANESİ kestane şekerininde ilk üreticilerinden. Daha sonra pasta ham maddeside yapan ÇINAR PASTANESİ Bursa ve Türkiye´nin tüm birinci sınıf pastanelerine ham madde sağlamaktadır. Her adımda kaliteyi sürekli arttıran ÇINAR PASTANESİ1995 yılında Kükürtlü Şubesi´ni kurdu. Bu şubede göz ve damak zevkini harmanlayan pastane müşteri memnuniyetini ön planda tutup hizmet yelpazezisini genişletmek için bir adım daha attı.

2006 yılında da Orhan Nuri Yüksel, babası Hayri Bey´in 1979 yılında yaşadığı süreç gibi, askerden gelip ÇINAR PASTANESİ´ ndeki görevine başlıyor ve böylece üçüncü kuşak iş başına geçmiş oluyor. Değişimle birlikte kendini sürekli geliştiren ve yenileyen firma 2007 yılının yılbaşında hizmette son nokta olan FSM Çınar´ı hizmete sokmuştur. Burası tatlıdan ala carta, pizzadan makarnaya, pastadan salataya lezzet adına her şeyin bulunduğu kentimizin nezih mekanlarından biridir. Hijyenik ortamlarda oluşturulan ürünlerin güler yüzlü personelle müşteriye sunumu ÇINAR PASTANESİ ´ ni Bursa´nın vazgeçilmesi yapmıştır.

Şimdi yenilenen görünümüyle yeni yerleşim merkezlerinde yeni şubeler, yeni tatlar için çalışmalarına hız veren ÇINAR PASTANESİ imalattan şubeye tüm süreçlerinde müşterilerine daha iyi bir hizmet düşüncesiyle yoluna devam etmektedir. Uludağ Üniversitesi mezunu olan gıda mühendisi Orhan Nuri Yüksel franchising ile Çınar markasını daha da yaygınlaştırmak istediklerini belirtirken ISO 22000 belgesi için de çalışmların sürdüğünü ekliyor. Öncelikler Marmara Bölgesi´ni hedefleyenÇINAR PASTANESİ uzun vadede Türkiye´nin bir numarası olmak istiyor. Üçüncü kuşak Yüksel´in göreve gelmesiyle kurumsallaşmanın ilk adımları atılıp, adeta bir aile geleneği olan pasta ve unlu mamüller sektöründe "Çınar" markası her yeni gün güçlü adımlarla yoluna devam ederken gelişiminide sürdürüyor.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram