ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Uzman Patent Ofisi
Firma Adı : Uzman Patent Ofisi
Adres : Y.Bosna, Zafer Mh. İpek Sk.No:7 A/Blok D:15 B.Evler/İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Bahçelievler
Telefon : (0212) 451-1649
Faks : (0212) 639-2721
Gsm No : (0212) 451-0776
Web Site : uzmanpatent.com
E-Mail : bilgi@uzmanpatent.com
İşletme Türü : Limited Şirketi
Firma Hakkında

UZMAN PATENT OFİSİ, yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde, pratikteki güncel uygulamalara da vakıf olarak, müşterilerine yurtiçi yurtdışı marka, patent, endüstriyel tasarım tescili gibi sınai mülkiyet konularında danışmanlık hizmeti verir. Türk Patent Enstitüsü nezdinde işlem yapma yetkisi ve mesleki sorumluluk sigortasına sahip bir tüzel kişiliktir.

Gerek Türk Patent Enstitüsü, gerekse diğer dünya ülkelerinin patent ofislerinde, sınai mülkiyetle ilgili alınabilecek tüm belgelerin en yüksek koruma ve yaptırım gücünde olabilmesine dikkat eder. Bundan dolayı, dosya hazırlanması gibi aşamalarda, mümkün olduğunca müşterileriyle birebir görüşmeye gayret eder.

Müşterilerini, ileride olası bir ihtilafta işe yaramayacak, hatta kanun önünde kendilerini suçlu duruma düşürebilecek bir belge almamaları konusunda bilgilendirir, uyarır.

Aracılığıyla alınmış tüm belgelerin Resmi Marka, Patent, Tasarım gibi Bültenlerde takibini yapar ve müşterilerini, olası benzer başvurulardan haberdar eder.

Belge sahibi olmak isteyen hazır ya da olası müşterilerine duymak istediklerini değil, kanunlar ve uygulamaların ortaya koyduğu gerçekleri anlatır. Onların doğru kararı vermelerini, inandırarak değil bilgilendirerek sağlar.

Hedefi, büyümekten çok, daha iyi hizmet vermek olup, niteliğin nicelikten her zaman daha önemli olduğunu bilir ve bu amacına uygun çalışmalar yapar.

Müşterilerine ait Marka, Patent ya da Tasarıma konu, ticari strateji ve sırların gizliliğinin önemini bilir ve bu mahremiyete en üst düzeyde dikkat eder.

Ekonomiye yön veren, sanayici, işadamları, girişimciler, firma sahipleri ve yöneticilerine, açık ve optimum fiyat politikasıyla da destek vermeye çalışır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram