ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
CHS Endüstriyel Ürünler San. ve Tic. A.Ş.
Firma Adı : CHS Endüstriyel Ürünler San. ve Tic. A.Ş.
Adres : Büyükdere Caddesi No: 122 A Blok Kat:2 Esentepe İstanbulBüyükdere Caddesi No: 122 A Blok Kat:2 Esentepe İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Merkez
Telefon : (0212) 306-6050
Faks : (0212) 336-9045
Web Site : chs.com.tr
E-Mail : chs@altek.com.tr
Kuruluş Yılı : 1993
İşletme Türü : Anonim Şirketi
Firma Hakkında
CHS Endüstriyel Ürünler San. Tic. A.Ş., 1993 yılında özel endüstriyel kimyasallar ve yardımcı malzemelerin temini konusunda faaliyete başlamıştır. Zaman içerisinde ürün yelpazesini genişleterek, gıda, ilaç, kimya, petrokimya, enerji, elektrik, elektronik ve yapı sektörlerine yönelik özel endüstriyel kimyasalların temini ve dağıtımını da faaliyet konuları arasına almıştır. Bu faaliyetlerinin yanısıra, 2005 yılında bitkisel yağ esaslı endüstriyel kimyasalların üretimini gerçekleştirmek üzere CHS OLEO tesisi kurulmuştur. İstanbul/Tuzla?da bulunan fabrikamızda ağırlıklı PVC sektörü olmak üzere, kablo, metal, deri, tekstil , madeni yağ, boya ve diğer endüstriyel uygulamalara yönelik yağ kimyasalları ile bazı özel endüstriyel kimyasallar üretilmektedir. Ürün çeşitliliği ve kalitesi ile kısa süre içerisinde konusunda lider üretici olmayı başarmıştır. 2011 yılında yapmış olduğu yeni yatırım ile üretim kapasitesini artırarak, müşteri ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak amaçlı ürün portföyünü genişletmiştir. Hedef sektörleri ile ilgili olarak, üretim faaliyeti ile birlikte konularında dünyanın önde gelen üretici firmalarının temsilcilik ve dağıtıcılığını devam ettiren firmamız, teknolojiyi çok yakından takip eden uzman teknik kadrosuyla her zaman müşteri gruplarının çözüm ortağı olmakta ve onların taleplerini en hızlı ve ekonomik şekilde karşılamaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman en ön planda tutan firmamız, sunmakta olduğu ürün ve hizmet kalitesini sürekli geliştirmeyi temel ilke edinmiştir.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram