ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Adil Elektronik
Firma Adı : Adil Elektronik
Yetkili : Sn.Yetkili
Adres : Nişantaşı Mahallesi Doktor Hulusi Baykal Caddesi Bahar Sitesi Altı No: 29 / C Selçuklu Konya
Şehir / İlçe : Konya / Selçuklu
Telefon : (0332) 235-7049
Faks : (0332) 235-7049
Gsm No : (0539) 775-5299
Web Site : adilelektronik.net
E-Mail : info@elektriktasarrufcihazi.biz
Firma Hakkında
Adil Elektronik; Tasarruf Cihazlarının Satış, pazarlama ve montajı alanında faaliyet göstermektedir.

Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden "Adil Elektronik " bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla ürün ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır.

Hedef Kitle memnuniyetini önemsememiz yılların firması olmamızda en büyük etkendir. Bu etken aynı zamanda ileriye umut ve güvenle bakmamızda büyük bir motivasyon kaynağıdır.

Sektöründe güvenilir bir imza olan şirketimiz  yarınlarda da bu hizmetine aynı özenle devam edeceğini bu günden ispatlamıştır. Hayatımızda en önemli yeri olan Elektrik ve Akaryakıtı tasarruflu olarak kullanmanın mümkün olduğu yolundaki çalışmalarımız, daha bugünden meyvelerini vermeye başlamıştır.

Ülke sanayisine ve ülke ekonomisine sağladığımız  katkının onur, gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Geçen zaman içinde pek çok sanayi tesisi, fabrika, market, Atölye, alış veriş merkezi, konut, Otel, pansiyon, tarımsal sulama alanı gibi iş ve yaşam alanlarının elektrik sarfiyatını düşürücü cihazların montajını yaptık.

Aynı zamanda Akaryakıt tasarrufu sağlayan cihazları da ürün halkamızın içine kattık. Sektörde en önemli problemlerimiz, kalite standardını taşımayan taklit ürünlerle mücadele olmuştur. Bu nedenle pazarlamasını yaptığımız ürünlere ihtiyaç ve talep olduğunda, size ürünü pazarlamak isteyen kişinin yetkili bayi veya satıcı olup olmadığına çok dikkat etmelisiniz.

Önümüze çıkan engellerden ve engellemelerden dolayı asla pes etmedik. Çalışmalarımızı her bir adım daha ötelere taşımanın gayreti içinde olduk.

Hizmet verdiğimiz sektörde uluslararası standartlardaki ürünlerimiz, satış sonrası hizmet ve temel değerlerimiz ile  güçlü, saygın ve örnek bir marka olma yolundaki faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Vizyonumuz; Müşteri, ve çalışanına artı değer sağlayan, kaliteli ürün ve hizmetleri ile geniş kitlelere erişen, toplumsal sorumluluğunun bilincinde, değerlerine sadık, güvenilirliği, kalite yönetimi, ürün çeşitliliğinde öncülüğü, uzman personeli ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ilk akla gelen ve tercih edilen kurum.

Misyonumuz; Müşterilerimize faaliyet alanımızla ilgili ürün ve hizmetleri kalite ve etik değerlerden ödün vermeden her seferinde beklentileri aşarak sunmak, sektöre yön veren bir kurum olarak araştırma ve geliştirme faaliyetlerini üretime dönüştüren bir marka olmak.     

 
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram