ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Astaş Alçı Aş.
Firma Adı : Astaş Alçı Aş.
Adres : Esenboğa Hava Yolu Çankırı Yol Ayrımı DSİ karşısı No:15 Altınova Pursaklar/ANKARA
Şehir / İlçe : Ankara / Pursaklar
Telefon : (0312) 399-8013
Faks : (0312) 399-2374
Web Site : astasalci.com
E-Mail : astas@astasalci.com
Kuruluş Yılı : 1979
İşletme Türü : Anonim Şirketi
Firma Hakkında
35 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren ASTAŞ ALÇI A.Ş. her zaman gerekli standart kriterlerini eksiksiz bir biçimde yerine getirmeyi kendisine görev edinmiştir. Müşteri memnuniyeti her zaman ön planda olmuş, başarıyı aynı müşteriden yeni işler almak olarak tarif etmiştir. Ana kriter müşteri memnuniyeti olunca doğal olarak en başta planlamak, daha sonra da yenilikleri izlemek ve uygulamak suretiyle günün teknolojik gelişmelerini yakalamak bir zaruret haline gelmektedir. Sadece uygulamakla yetinmeyip uygulamaları kontrol ve devamlı gelişimi hedefleyerek gerektiğinde yeni düzenlemeler yapmak da sunduğumuz hizmetin kalitesini güvence altına almaktadır. Yukarıda saydığımız bu düzen aslında ASTAŞ A.Ş. kalite politikasını tarif etmektedir.

ASTAS A.Ş. yönetim sistemini EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 standartları kriterlerini baz alarak oluşturmuş ve tarafsız denetimler ile ?Her çeşit inşaat alçıları imalatı ve satışı? faaliyet alanında tescillemiştir. 

ASTAS A.Ş. bünyesinde imalatı gerçekleştirilen alçı çeşitlerinin tamamına ilişkin CE markalama prosesi tamamlanmış ve yayınlanan uygunluk deklarasyonu ile beyan edilmiştir. Üretimi gerçekleştirilen ürünlerin tamamı ilgili kalite standartlarında kendi bünyemizde oluşturduğumuz laboratuarlarda devamlı olarak test edilmektedir. 

ASTAŞ A.Ş. her zaman daha iyi olabilmek için gerekli çalışma ve fedakarlığı üstlenmiştir. Her yıl yeni hedefler ve yeni başarılar için elimizden gelen gayreti göstermek asli görevimizdir. Misyon, bir organizasyonun temel varlık nedenini ifade eder ASTAŞ A.Ş. insan gücü yönetimi, motivasyonu, başarı ve performansının temelinde şu misyon anlayışları yatar; 

"Her şeyden önce kalite" ilkesini faaliyetlerinin ana ilkesi saymak; büyüklüğü , niteliği ve yeri ne olursa olsun müşteriye daima kaliteli hizmet vermek. 

Mümkün olan en ileri teknolojiyi kullanmak, alçı üretim dünyasındaki değişim ve gelişmeleri izlemek ve uygulamak. 

Yerine konulamayacak tek faktörün "zaman" olduğu ilkesinden hareketle, üstlendiği her işi mutlaka zamanında tamamlamak.

Yeni teknoloji ve yaklaşım gerektiren, ulusal ve uluslararası alçı işlerine öncelik vererek "ilk" ve "en"leri aramak ve gerçekleştirmek. 

En büyük değil, fakat "en iyi şirket" olmayı gaye edinmek. 

Şirketin başarısının temelini eğitilmiş çalışanların oluşturduğuna inanmak ve bu nedenle eğitime ağırlık vermek, standart ve/veya işin özelliğine göre geliştirilmiş eğitim programları uygulamak. 

Uluslararası kalite standartlarına ulaşmak için rekabetten kaçınmadan iş yapmak gerektiğine inanmak ve şirket faaliyetlerinin başarısını daima bu kıstaslara göre değerlendirmek.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram