ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
ssygroup
Firma Adı : ssygroup
Yetkili : sami (mudur)
Adres : mucahitler cad no 206 adana
Şehir / İlçe : Adana / Seyhan
Telefon : 0 322 227 0249
Faks : 0 322 227 0955
Gsm No : 0 532 296 0082
Web Site : ssygroup.net
E-Mail : bilgi@ssygroup.net
Kuruluş Yılı : 1970
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında

1938 yılında Adana Merkezde inşaat malzemeleri alanında toptan ve perakende satışıyla başlayan ve 1952 yılından itibaren Adana dan TÜRKİYE geneline Kireç imalatıyla hizmet vermeye başlayan,1991 den sonrada dünya pazarına yönelen firmamız,dünya pazarına girişte ilk olarak TÜRKMENİSTAN? ın başkenti AŞKAABAT? TA BEREKET GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ. ile Türk mallarının perakende satışına başlayıp bunu takiben bünyesinde kalitesini ispat etmiş bir çok, Dünya markalarının distribütörlüğünü alan IŞIK GROUP firmasını kurarak toptan ticaret alanında faaliyetlerine devam etmektedir. 1996 yılında FIRAT İNŞAAT LTD. ŞTİ. İle Yurt dışında inşaat alanına giren firmamız başta Türkmenistan Turizm Bakanlığı hizmet binası ve birçok devlet ihalelerinin yanı sıra Rusya ve Beyaz Rusya da alışveriş merkezleri inşaatlarıyla birçok başarıya imza atmıştır. Bunun yanı sıra KİBRİTOĞLU & DİDAR inşaat Konsorsiyumuyla Ülke içindede inşaat alanında devam etmektedir.

2002 yılından bu yana SSY GROUP ile firmaları bir çatı altında toplayarak bir grup şirketi hüviyeti alan ve bu grupla kendi üretiminde olan inşaat malzemeleri alanında ÇUKUROVA KİREÇ ile Kireç imalatı. Gıda alanında YÖREM Nar,Eşkisi,Nar sosu,Salça,Harnup tozu ve Harnup Pekmezi.Şekerleme ve Türk lokumunda TURKUAZ SULTAN.Tekstil de ise FIRAT NAKIŞ Nakışlı ev tekstil ürünleri , Temizlik Grubunda SAMEX TEMİZLİK ÜRÜNLERİ imalatlarıyla ve yine Türkiye?de üretilen Büro mobilyaları, sanayi mutfak ürünleri vb. birçok ürünlerin dış ticaret Distribütörlüklerini bünyesinde bulunduran ÖZ IŞIK LTD. ile, başta HOLLANDA, RUSYA, AVUSTURALYA, ORTA ASYA ÜLKELERİ, İNGİLTERE, KORE, SURİYE, ÜRDÜN, YUNANİSTAN, İSRAİL olmak üzere bir çok dünya devletleriyle ticari faaliyetlerini en ileri seviyede sürdürerek Türk mallarının dünya pazarına girmesine katkıda bulunmaktadır. 2006 Yılından İtibaren SURİYE? nin HALEP Kentinde Suriye Şirketi olarak faaliyete başlayan TURQAZ LTD ile bu ülkede şekerleme İmalatı ile Dünya geneline hizmetlerine devam etmektedir.

 

Vizyon

Dünya genelinde bulunan müşterilerimizin nezdinde yakaladığımız saygınlığı,artırarak devam ettirmek.

Misyon

Toplum ve Çevreye duyduğumuz sorumlulukla, müşteri ve çalışanlarımızın mutlu geleceklerine sağlıklı ürünlerle sahip çıkar, onlara yol gösterir, değer katar ve kendilerini Garanti?de hissettiririz.

Vazgeçilmez Değerlerimiz

  • Beklenenin üzerinde müşteri memnuniyeti için çalışırız.
  • Açık iletişime inanır, herkesi dinler, tüm fikir ve eleştirileri önemseriz.
  • Samimiyetle yaklaşır, dürüst ve ahlaklı davranırız.
  • Kanunları titizlikle ve taviz vermeden uygularız.
  • Mutlu müşterileri ancak mutlu çalışanların oluşturacağına inanırız.
  • Çalışanlarımızın işlerinin en iyisi olmasına önem verir, sürekli gelişime inanırız.
  • Yenilikçilik ilkelerimizle farkımızı ortaya koyarız.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram