ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Tesadüf Maltepe
Firma Adı : Tesadüf Maltepe
Adres : Turgut Özal Bul. Maltepe / İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Maltepe
Telefon : 0 216 457 4012
Web Site : tesadufcafe.com.tr
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında
lk gün olduğu gibi aynı özveri aynı heycan ile siz müşterilerimize hizmete devam ediyoruz.

1990 Yılında fenerbahçe?de küçük çay ocağı olarak hizmete başladık her zaman müşterilerimize güler yüz iyi hizmet vermeyi ilke edindik çayı önemsedik keyifin bir parçası olarak kabul ettiğimiz için keyif verecek bir çay yapmamız gerekiyordu ve öyle çay yaptık.

Çayın ülkemizde çok büyük yeri vardır aslında çay eşittir keyif insanlar keyif yaparken sohbet ederken çay içmeyi çok severler bizde müşterilerimize kaliteli çay yapmayı ilke edindik çayın lezzeti çok önemliydi müşterilerimiz çayımızı öyle çok beyeniyorlardıki her seferinde çayınız çok güzel teşekkürler diye övgüler alıyorduk ve bu bizim işimizi daha iyi yapmaya sevk ediyordu.

Daha sonra müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için alanımızı genişlettik menü portfolyomuzu zenginleştirdik çünkü müşterilerimiz yemeklerini de tesadüf cafe de yiyip burada keyife devam etmek isiyorlardı bizde sadece çay ocağı olmaktan çıkıp profesyonel yemek ustaları ile yemek hizmeti vermeye başladık special yemekler hazırladık müşterilerimiz çok memnun oldular müşterilermizin yüzündeki memnuniyet ifadesi bizide çok menun ediyordu insanların tesadüf cafe de oturup saatlerce sohbet edip keyif yapmaları biz çok mutlu ediyordu ve bu gittikçe arttı tesadüf cafe ye gelen müşterilerimiz çok memnun ayrılıyorlardı ve herkes arkadışına tesadüf cafeyi öneriyor ve arkadaşları ile tesadüf cafeye geliyorlardı.

Daha sonra dekorumuzu gittikçe daha geliştirdik müşterilerimizin memnun olması bizim için çok önemliydi müşterilerimize çok değer veriyoruz onları izliyoruz rahat olmaları bizim için çok önemli. Tesadüf Cafe artık fenerbahçenin vazgecilmez bir mekanı olmuştu gerçekten bunu biz söylemiyoruz müşterilerimizin dilinden dökülüyordu bu sözler bizde çok mutlu oluyorduk. Artık öyle ki ünlülerin uğrak yeri oldu tesadüf cafe.

Hizmetimize ilk günkü aynı sevgi ve heyecanla devam ediyoruz her şeyden önce bu işi seviyoruz sevgi ile çalışıyoruz ve bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz.

Bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyor her zaman tesadüfe bekliyoruz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram