ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Barlas Soğutma Sanayi A. Ş.
Firma Adı : Barlas Soğutma Sanayi A. Ş.
Yetkili : Ömer Barlas (Müdür)
Adres : İzmir-Aydın Karayolu 20. km, Kısıkköy, Menderes
Şehir / İlçe : İzmir / Aliağa
Telefon : 0 232 257 5192
Faks : 0 232 257 5158
Gsm No : 0 532 417 4396
Web Site : barlas.com.tr
Kuruluş Yılı : 1990
İşletme Türü : Anonim Şirketi
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında
 Ana üretim konusu Soğuk Hava Depoları olan IMAG0043 300x225 HakkımızdaBarlas Soğutma A.Ş. , soğuk hava depolarında ihtiyaç duyulan bütün ürünleri kendi bünyesinde üreten entegre bir tesis olup, ayrıca soğuk zincirin diğer safhalarında ihtiyaç duyulan Ötektik Frigorifik Araçları da üretmektedir. Özellikle Frigorifik Araç sektörünün Avrupa?ya bağımlı olduğu Ötektik Tüpler ve içindeki Ötektik sıvıların üretimi teknolojisine ulaşan dünyadaki 4. firma olmuştur.

 

 

Soğuk Zincirde ihtiyaç duyulan Split veya Merkezi Sistem Soğutma Cihazları , Prefabrik Kilitli Paneller,Barlas Sogutma 2 300x225 Hakkımızda Soğuk Depo Kapıları, Otomatik veya Manuel Sürme Soğuk Depo Kapıları, Buzlu Su Üreticileri ve Frigorifik Araçların yanı sıra, yüksek teknoloji gerektiren İklimsel Test Odaları da Barlas Soğutma tesislerinde en yüksek kalite ile üretilmektedir. Ayrıca tüm bu sistemlerin detaylı olarak takibini sağlayan ve daha kullanıcılar farkına varmadan arızaya müdahale edilmesini sağlayan uzaktan izleme sistemleri ile soğuk depolarda saklanan ürünler güven altına alınmaktadır.

1977 yılından beri kaliteden ödün vermeden üretim yapmayı bir gelenek haline getirmiş olan Barlas Soğutma A.Ş., 1990 yılında 15.000 m² alan üzerine kurulu Kısıkköy fabrikasına taşınmıştır. Deneyimli ve iyi eğitimli çalışanları ve tüm Türkiye?ye yayılmış yetkili servis ağı ile Barlas Soğutma A.Ş. soğuk zincirin her safhasında hizmet vermek için sizleri beklemektedir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram