ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Arnes Mekanik Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.
Firma Adı : Arnes Mekanik Makina San. ve Tic. Ltd. Şti.
Yetkili : Ferhat Gündüz
Adres : 129/7 Sk. No:12 4. San. Sitesi Bornova İzmir
Şehir / İlçe : İzmir / Bornova
Telefon : 0 232 375 9575
Faks : 0 232 375 5356
Gsm No : 0 530 393 4644
Web Site : arnes.com.tr
E-Mail : arnes@arnes.com.tr
Kuruluş Yılı : 1994
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında
ARNES 1994 yılında kurulmuş olup İnşaat, Maden ve İş makinaları sektörüne giriş yapmıştır. Kısa zaman içerisinde müşteri odaklı hizmet ve kalite felsefiyle büyümeyi hedeflemiş ve sektörde kendine yer edinmiştir. 
İlerleyen yıllar içerisinde saygın imalatçıların temsilciliklerini bünyesine katarak satış hizmetinin yanında satış sonrası servis hizmetini de hızlı ve güvenilir biçimde müşterilerine sunmaya başlamıştır.
Hizmeti kaliteli ve rekabetçi fiyatlarla sunmak amacıyla yola çıkan Arnes, ürün gamını sürekli arttırarak  satış ve satış sonrası hizmetlerini de buna paralel ölçüde geliştirmiştir.
Bu hususta 1997 yılında Milas/Muğla, 2000 yılında İzmir 4.Sanayi, 2003 yılında Denizli yetkili servislerini faaliyete sokarak satış ve servis hizmetini arttırmıştır.
Arnes 2006 yılında 4.sanayide 2003?den beri faaliyet gösteren servis binasının yanına taşınmıştır.
2011 yılında Denizli de servisten haricen ayrıca satış mağazasını devreye sokmuş ve aynı sene içerisinde 4.Sanayi Sitesi / İzmir de Servisinin yanında servis ve satış mağazasından bağımsız yan yana konumlanmış 3.parselde Deposunu faaliyete sokmuştur.
ARNES firması İzmir Merkez yerleşkesinde 1500 m2 kapalı alanı ile müşterilerine daha kaliteli hizmeti geniş stok ile sunmaktadır. 
2013 yılı haziran ayından itibaren 400 m2 kapalı alana sahip modern tesislerimizde Milas / Muğla bölgesindeki uzun yıllardan beri süregelen faaliyetlerimizi kuvvetlendireceğiz.
Sektörde 19.yılını geçiren Arnes, birikimi, satış ve satış sonrası hizmet anlayışıyla önemli bir Pazar payına sahiptir. Bu payıda ürün gamını oluşturan aşşağıda belirtilen çeşitli ürünleriyle, pazarda sürekli artan talebe satış & satış sonrası ürün/hizmet anlayışındaki kalite ile verimliliğe borçludur.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram