ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Uraz Motorlu Araçlar
Firma Adı : Uraz Motorlu Araçlar
Adres : Uzayçağı Cad. 1153.Sok (Eski 210.Sok.) No:41-43-45 Ostim / ANKARA
Şehir / İlçe : Ankara / Yenimahalle
Telefon : (0312) 385-1632
Faks : (0312) 354-0605
Web Site : uraz.com.tr
E-Mail : info@uraz.com.tr
Kuruluş Yılı : 1959
İşletme Türü : Anonim Şirketi
Firma Hakkında
Necmettin URAZ, 1949 yılında İngiliz Ferguson Traktörleri´nin Türkiye mümessili olarak kurulan TAMAL Ticaret A.Ş.´nin müdürlüğü ile işe başladığında, sonradan Türkiye çapında konusunda uzmanlığı ve dürüstlüğü ile isim yapacak olan URAZ A.Ş.´nin kurulmasına kadar gidecek olan yola adımını atmıştır.

Bunu 1951 yılında David Brawn traktör ve ekipmanlarının satış ve servisliği ile kendisi ve iki arkadaşının kurduğu Tarım Teknik Ltd. Şti. takip etmişti. Fakat dönemin sorunu olan döviz sıkıntısı ve buna bağlı olarak da ithalatın durması ile firma tasfiye edilmiştir. 1959 yılında URAZ´ın temel taşı sayılabilecek Teknik Dizel ünvanı adı altında Lucas, Cav servis ve yedek parça hizmetleri ile ilk kapsamlı dizel servisini, Ankara Çankırı Caddesi ve Yeni Sanayi bölgesinde faaliyete geçirmiştir.

Bugünkü ünvanı olan URAZ adı altında hizmet vermeye ise, 1966 yılında Lucas´ın (Cav) ilk yetkili servisi olarak Ankara Tandoğan´da başlamış, bunların yanı sıra diğer marka yakıt pompa ve enjektörlerinin bakım, onarım ve yedek parça temini ile hizmetine devam etmiştir.


Bugün hizmet vermiş olduğumuz 2.000m² kapalı, toplam 2.500m² alanda BOSCH (Bosch Diesel Center), ZEXELDENSODELPHI, STANADYNE dizel yakıt enjeksiyon sistemlerinin yetkili servisliklerini yürütmektedir. Ayrıca, Bosch Car Service olarak her marka aracın ileri teknoloji cihazlarla arıza tespiti, bakım ve onarımı yapılmaktadır. Bunun yanısıra, test cihaz ve ekipmanlarının satışı, teknik servisliği, bakımı ve kalibrasyon hizmetleri verilmektedir.

Çatısı altında birçok firmanın yetkili servisliğini yapan firmamız, sahip olduğu ileri teknoloji ve ekipmanlarla, konuya odaklanmış bilgili ve tecrübeli 30 personeliyle, Ostim´de yakıt pompa, orijinal yedek parça satış, onarım ve ayarları ile bilimum benzinli, dizel ve LPG´li motorlu araçların elektronik test cihazları yardımıyla teşhisi, onarım ve ayarlarını yapmaktadır.

50 seneyi aşkın süredir otomotiv sektöründe hizmet veren firmamız; müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ve yıllardan beri dürüstlüğünden ve kalitesinden hiçbir ödün vermeden bu günlere gelmiş olup, otomotiv sektöründe aranılan firmalar içinde bulunmaktadır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram