ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Anelsan Otomotiv
Firma Adı : Anelsan Otomotiv
Adres : İvedik Organize Sanayi 35. Cadde Altın Örnek İş Mrk. No:118 İvedik / Ankara
Şehir / İlçe : Ankara / Merkez
Telefon : (0312) 394-0674
Faks : (0312) 394-0673
Web Site : anelsan.com.tr
E-Mail : info@anelsan.com.tr
Firma Hakkında

Anelsan Otomotiv, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi 35. Cadde Altın Örnek İş Merkezi No:118´de oto servis ve otogaz dönüşüm sistemleri konusunda müşterilerine hizmet vermektedir.

Servisimiz, 12047 TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi (HYYB), Makine Mühendisleri odasından alınan SMM ve Mühendis Yetki Belgesi´ne sahip olup, montajlarımız yasal ve nizami kurallar çerçevesinde yapılmaktadır.

Bilindiği gibi ülkemizde 70-80 çeşit otogaz markası bulunmaktadır. Müşterilerine kaliteli malı uygun fiyatla sunmayı ana hedef alan firmamız, dünyanın en sorunsuz ve tanınmış, sektöründe kendisini ispatlamış markaların bayilikleri ile çalışmaktadır. Türkiye genelinde yaygın servis ağına sahip olan tüm lpg sistemlerimiz, 2 yıl & 100.000 km. garanti kapsamı altındadır.

Sorunsuz bir lpg montajı için sistemin kalitesi kadar, işçiliğin de ne derece önemli olduğunu biliyoruz. Montaj teknikerlerimiz, distribütör firmalarda montaj eğitimlerini tamamlamış, sertifikalı ve kusursuz montaj yapabilecek beceriye sahiptir. Yapılan LPG dönüşümü sonrası aracınızda hissedilir en ufak performans kaybı yaşamadan en yüksek tasarrufu elde edersiniz. Montaj sonrası servis konusunda en hızlı ve garantili bir şekilde sorunu çözümleyecek bilgi ve ekipmana sahip olan firmamız periyodik bakım ve kontrollerede gereken hassasiyeti göstermektedir.

Servisimiz´de tüm araçların mekanik bakımları yapılmaktadır. Konusunda uzman kadromuz ve yüksek teknoloji ekipmanlarımızla, marka bağımsız tüm araçlara özel servis hizmeti verilmektedir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram