ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Aldatmaz Grup
Firma Adı : Aldatmaz Grup
Adres : Tuna Mah. Mahmut Bey Cad. No:29/145 Atışalanı Esenler / İSTANBUL
Şehir / İlçe : İstanbul / Esenler
Telefon : (0212) 432-2020
Faks : (0212) 432-2170
Web Site : aldatmaz.com.tr
E-Mail : info@aldatmaz.com.tr
Kuruluş Yılı : 1962
İşletme Türü : Limited Şirketi
Çalışan Sayısı : 11 - 50 Kişi
Firma Hakkında

Aldatmaz Şirketler grubunun temelleri 1962 yılında ilk olarak otomotiv sektörüne atılmıştır. Aldatmaz markası bünyesinde şuan MITSUBISHI-DAF-SİGORTA-TURİZM-İNŞAAT-GIDAYATIRIM ve DANIŞMANLIK alanlarında çeşitli faaliyetler yürütülmektedir.


Aldatmaz Motorlu Araçlar; yurt içinde 1989 yılından bu yana, 3850m² alan üzerinde faaliyet gösteren Esenler Plazada MITSUBISHI-TEMSA yetkili bayiliği yapmaktadır. Satış, satış sonrası hizmetler, Yedek Parça ve İkinci El araç Alım-Satımı alanlarında hizmet vermektedir.

 

Kazakistan?da bulunan ortaklığı ile Bosfor Motor?s bünyesinde DAF-MITSUBISHI-TEMSA distribütörlüğü yapmaktadır. 
Aldatmaz markası; yıllardan bu yana verdiği hizmetlerde ?güvenilir ve dinamik? kavramları ile eşdeğer olmuştur. Güven atmosferini inşa etmek için odak noktasında sürekli müşteri memnuniyetini bulunduran Grup, bu memnuniyetin sürekli gelişim ve eğitimle mümkün olduğunun bilincindedir. Bu bağlamda; çalışanlarını değişen piyasa koşulları ve yenilenen tüketici tercihlerine  hazırlamak için gerek şirket içi gerekse şirket dışı bir çok eğitime tabi tutmaktadır.


Satın alınan araçların her turlu kaza ve tehlikeden korunması için, müşterilerin bütçe ve isteklerine en uygun kasko ve sigorta paketlerini belirlemek ve herhangi bir sorun esnasında her zaman destek olmak için sürekli çalışan sigorta ekibi, Aldatmaz bünyesinde birçok sigorta şirketinin acenteliğini yürütmektedirler. Aynı zamanda sigorta firmamız sadece araç sigortası değil ihtiyacınız olan her alanda sigorta hizmeti sunmaktadır.


İkinci El araç satışında da uzmanlaşmış olan Aldatmaz Otomotiv, her marka aracın ikinci el alım ve satımının yapıldığı bu merkezde lüks binek araçların yanı sıra ticari araçlar da müşteri ile buluşturulmaktadır. İkinci elde de güven ve bilinirlik ilkelerini sürdüren Aldatmaz Otomotiv hem şahsi araç kullanıcıları hem de diğer galeriler için önemli bir iş ortağıdır.

 

Aldatmaz şirketler grubu olarak 1995 yılından itibaren Emlak ve Gayrimenkul alanında faaliyet göstermeye başlamıştır.Antalya ve İstanbul?un muhtelif yerlerinde inşaat çalışmaları yapmakta olan firmamız yılların deneyimine dayanarak siz değerli müşterilerimize sağlıklı güvenilir bir yaşam sunmaya devam etmektedir..

 

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram