ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Fipa Fidancılık
Firma Adı : Fipa Fidancılık
Adres : Ismetiye Mah. Niyazi Sokak Aksoganoglu Is Merkezi Kat: 2 No: 8 Malatya
Şehir / İlçe : Malatya / Merkez
Telefon : (0422) 326-0413
Faks : (0422) 326-0423
Web Site : fipafidan.com
E-Mail : admin@fipafidan.com
Firma Hakkında

Türkiye, sahip olduğu coğrafik, topografik özellikleri, zengin bitki florası ve iklimiyle 10-15 yıl içinde, Avrupa ülkelerinin meyve ihtiyacının büyük bir kısmını karşılama ve Avrupa?nın meyve ambarı olma potansiyeline sahiptir.

Ancak mevcut durum itibariyle, %95 oranında klasik usullerle ve yetersiz teknolojık imkanlarla meyvecilik yapılan ülkemizde, meyveciliğin altyapısı, bu potansiyeli karşılamaktan çok uzaktır. Yaygın olarak birim alanda daha az sayıda ve iri yapılı ağaçlarla üretim yapıldığı için, tarımsal uygulamalar daha zor ve maliyetli olmakta; üstelik meyve kalitesi ve verimi de düşük kalmaktadır.
Oysa modern meyvecilik pazar taleplerini dikkate alarak kurulan bahçelerde, gelişmiş ve bodur anaçlarla, ileri tarım teknikleri ve teknolojilerini kullanarak üretim yapma esasına dayanır.

Eğer bizler de birim alandan, daha fazla ve kaliteli ürünü, daha az maliyetle elde etmek istiyorsak; değişen dünya ve pazar koşulları doğrultusunda klasik meyvecilikten modern meyveciliğe geçmek zorundayız.

İşte Fipa Fidancılık, bu vizyon ışığında, bölgemizde modern meyveciliğin altyapısını oluşturmak,çiftçilerimizin klasik meyvecilikten modern meyveciliğe geçişine öncülük etmek amacıyla kurulmuştur.

Her biri alanında uzman ziraat ve orman mühendislerinin kurduğu Fipa Fidancılık?ın öncelikli hedefi, özellikle Malatya başta olmak üzere çevre il ve ilçelerdeki çiftçilerinin ihtiyaç duydukları kaliteli, güvenilir, ismine doğru, sertifikalı ve hastalıksız meyve fidanları üretimini başarıyla gerçekleştirmek ve sektöründe bir marka olmaktır.

Bu hedef yolunda başarıyla ilerleyen Fipa Fidancılık, çiftçilerimizin fidan ihtiyacının giderilmesinde ve meyvecilikte ilk adres olma yolunda güçlü adımlar atmaktadır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram