ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Bizmark Marka Patent Belgelendirme Hizmetleri
Firma Adı : Bizmark Marka Patent Belgelendirme Hizmetleri
Adres : Mustafa Kemal Mah. 2142 Sk. No:8/8 Çankaya ANKARA
Şehir / İlçe : Ankara / Çankaya
Telefon : (0312) 219-4149
Faks : (0312) 219-6394
Web Site : bizmarkpatent.com.tr
E-Mail : bizmark@bizmarkpatent.com.tr
Firma Hakkında

Fikri ve Sınai haklar; markaların, patentlerin, tasarımların, coğrafi işaretlerin ve devre topografyalarının tescili amacıyla Türkiye?de Türk Patent Enstitüsü?nde gerçekleştirilmektedir. Türk Patent Enstitüsü?ne fikri ve sınai haklar konusunda işlem yapmaya yetkili kişilere marka vekilleri ve patent vekilleri, firmalara ise marka ? patent vekil firmaları denilmektedir.

 

Bizmark Marka Patent Belgelendirme Hizmetleri Eğitim İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ; fikri ve sınai hakların, Türkiye?de ve Yurtdışında korunması hususunda hizmet veren, fikri ve sınai haklar alanında 14 yıllık tecrübeye sahip Türk Patent Enstitüsü nezdinde işlem yapmaya yetkili vekil ve danışmanlık firmasıdır.

 

Bizmark Patent; bünyesinde sektörde yoğun tecrübe kazanmış, konusuna hakim uzman personeller ve marka ? patent vekilleri bulundurmaktadır.

 

Marka başvuruları, patent başvuruları ve diğer bütün tescil başvuruları uzun soluklu işlemler olup; bu işlemlerin takibi uzman ve konusunda tecrübeli kişiler tarafından gerçekleştirilmelidir. Bu uzun soluklu işlem süreci boyunca ise müvekkiller doğru bilgilendirilmeli ve yönlendirilmelidir. Bahsedilen bu amaçla yola çıkan Bizmark Patent; müvekkillerinidoğru bilgilendirmeyi ve doğru yönlendirmeyi kendisine kuruluş amacı olarak belirlemiştir.

 

Bizmark Patent; çağın gereği olan bilgiyi ve teknolojiyi edinme konularında çağın sahip olduğu gerekli araç, gereç ve donanımlara sahip bir biçimde müvekkillerine hizmet vermektedir.

 

Bizmark Patent olarak biz; çalışma ortamının bir ?Aile? samimiyetinde geçmesi gerektiğini düşünmekte ve bu amaç uğrunda da bir ailenin bireyleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı gibi personellerimizin bilgilenme, kendilerini geliştirme ve çağa ayak uydurması adına müvekkillerimize hizmet uğrunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmamaktayız.

 

Müvekkillerine hizmet vermeyi; vermiş olduğu hizmetin ?kalite? ve ?ayrıcalıklarını? müvekkillerine hissettirmeyi kendisine amaç olarak belirleyen Bizmark Patent olarak bizler; her zaman için müvekkillerimizin almış oldukları hizmetin daha fazlasını vermenin çabası içerisindeyiz.

  

Bizmark Patent olarak MİSYONUMUZ; Müvekkillerinin ve çalışanlarının memnuniyetini sağlamış, gelişen teknoloji ve yenilikleri bünyesine alan kaliteli ve verim üreten bir marka - patent vekil firması olmak

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram