ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Kaynak Holding (Işık Yayınları)
Firma Adı : Kaynak Holding (Işık Yayınları)
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Bulgurlu Mahallesi Bağcılar Caddesi No: 1 Üsküdar/İSTANBUL
Şehir / İlçe : İstanbul / Üsküdar
Telefon : (0216) 522-1144
Web Site : isikyayinlari.com
E-Mail : info@isikyayinlari.com
Firma Hakkında

Işık Yayınları; kadim kültür ve medeniyetimizin edebiyat dünyamıza taşınması ve genç kuşaklara kendi değerlerimizi tanıtma düşüncesinden doğdu. Yayınevi olarak öncelikli hedefimiz, edebiyat ve düşünceyi at başı götüren eserleri, kültür hayatına kazındırmaktır.

Üslûbu önemsiyor; üslûbu, muhtevaya; muhtevayı üsluba feda etmek istemiyoruz zira Cemil Meriç´in ifadesiyle üslûbu, "şahsiyet" olarak görüyoruz. Yayınevi olarak, edebî düşüncede istikameti, üslûpta şahsiyetli duruşu, muhtevada milli ve manevi değerlere saygıyı esas aldığımızı özellikle belirtmek isteriz. Edebiyatı, edepten ayrı düşünmüyoruz.

Yayınevimizin öncelikli hedefi, ağırlıklı olarak, edebiyat kitapları yayımlamak ve genç kuşaktan yazarlara kendilerini ispat etme fırsatı vermektir. Gelenekten beslenip geleceği kurma gayreti içindeyiz.

2005 yılında kurulan yayınevimiz, 2006 yılında, Türkiye Yazarlar Birliği tarafından yılın yayınevi, kitaplarımızdan Cihan Okuyucu´nun "Göz Gördü Kalem Yazdı" isimli gezi kitabı da yılın en iyi gezi kitabı ödülüne layık görülmüştür.

Fuzuli´nin en değerli eserlerinden biri olan "Rint ve Zahit" günümüz Türkçesi ile okurlarımızın beğenisine sunulmuş, Berat Demirci´nin 2004 yılında deneme dalında Türkiye Yazarlar Birliği ödülü alan orijinal eseri "Turna ve Gayda" da yayınevimizden çıkan kitaplar arasındaki yerini almıştır. Mevlana Mesnevisinden Sait Türkoğlu tarafından titiz bir çalışma neticesinde a´dan z´ye konularına göre tasnif edilerek derlenen "Işığın Kalbi" isimli eserimiz okuru, Mevlana´nın veciz ifadelerine daha çabuk ulaştırmayı hedefliyor.

Yayınevi olarak; edebiyatı en kadim sanatlardan biri kabul ediyor ve bunun bilinci ile gelecek nesillere "şahsiyetli" eserler bırakmak istiyoruz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram