ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
M.E.C. MERDA Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Firma Adı : M.E.C. MERDA Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Adres : 8. Cad. Çamlıca Bulvar Sitesi C-Blok No:19 Ümitköy 06800 ANKARA
Şehir / İlçe : Ankara / Çankaya
Telefon : (0312) 236-4444
Faks : (0312) 226-2959
Gsm No : (0533) 491-2150
Web Site : mec.com.tr
E-Mail : info@mec.com.tr
Kuruluş Yılı : 1993
Firma Hakkında

M.E.C. Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 1993 yılında eğitim amaçlı yurtdışına gitmek isteyen her yaştan öğrenciye en güncel, doğru ve güvenilir danışmanlık hizmetini vermek amacı ile Ankara merkezli olarak kurulmuş bir eğitim danışmanlığı kuruluşudur. Bu amaçla başta Ankara merkez ofisi olmak üzere İstanbul ve Konya´daki ofisleri ve de diğer birçok ildeki temsilcilikleri ile Türkiye geneline yaygın hizmet götürebilme çabası içindedir.

M.E.C.  sektördeki ilk yıllarında çalışmalarına ağırlıklı olarak Ingiltere programları ile başlamakla beraber bugün itibariyle UK, USA, Kanada, İrlanda, İsviçre, Fransa, Almanya, Hollanda, İtalya, İspanya, Avusturya, Malta, Rusya, Kazakistan, Macaristan, Ukrayna, Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya´daki programlara da öğrencilerini yerleştirebilmektedir. M.E.C.´in hizmet verdiği alanlar; Dil, Dil artı Mesleki Staj, İş İngilizcesi, Sertifika, diploma ve post-diploma programları, lisans, lisansüstü ve doktora programları ile 08-12/13-16/17-24 yaşlarına yönelik bireysel veya grup yaz okulu programlarıdır. En popular programlarımızın arasında İşletme, MBA, Mühendislik, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Tasarım ve yaz okulu programlarını sayabiliriz. Tüm branşlarda lisans ve lisansüstü programlarına devlet üniversitelerinden temin edebildiğimiz burslu programlar da oldukça rağbet görmektedir.

Son yıllarda globalleşen dünyada, her ülkede olduğu gibi ülkemizde de dışa açılma olgusuyla birlikte, eğitime büyük önem verilmeye başlanmıştır. Bununla beraber eğitimde çağdaşlık ve evrensellik kavramlarının önemi de artmıştır. Bu bağlamda gerek Türkiye´deki eğitimlerini pekiştirmek, gerekse devam ettirmek amacıyla yurt dışına gitmek isteyen öğrencilere, hangi yaşta olursa olsun en kısa zamanda beklentileri ve istekleri doğrultusunda gerekli araştırmalar yapılarak, bütçelerine ve beklentilerine en uygun program alternatifleri M.E.C. tarafından belirlenir ve önerilir.

Temsilciliğini yaptığımız okullara gönderdiğimiz öğrenciler, prensip olarak geri dönüşlerine kadar bizim sorumluluğumuzdadır. Gerek önereceğimiz okulların eğitim kalitesi ve konularındaki etkinlikleri, gerekse yanında konaklama yapılacak ailelerin güvenilirliği M.E.C.´in teminatı altındadır. Öğrencinin yurtdışında kaldığı süre boyunca ihtiyacı olan her konuda yanında olmak ve düzenli aralıklarla bulunduğu programdaki gelişimini takip edip, velisi veya kendisi ile okul arasında bir köprü oluşturmak danışmanlık anlayışımızın bir parçasıdır.

M.E.C. hakkında daha önce M.E.C. aracılığı ile yurtdışına gitmiş olan öğrencilerimizden, organizasyonlarımıza katılmış okul yöneticileri ile Yabancı Dil öğretmenlerinden, British Council Ankara veya İstanbul merkezlerinden, CEC Network (Canadian Education Centres) Ottawa veya İstanbul merkezlerinden referans alabilirsiniz. İnanıyoruz ki her yeni öğrencimiz bir sonraki öğrenci adayımıza referansımız olmaya devam edecektir.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram