ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Ankara İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri San. ve
Firma Adı : Ankara İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri San. ve
Adres : Sehit Cemalettin Cad. No:3 Kat:2-3 Aydinlikevler / Ankara (Nissan Bayi Üstü)
Şehir / İlçe : Ankara / Merkez
Telefon : (0312) 219-6155
Faks : (0312) 219-6156
Gsm No : (0553) 304-1401
Web Site : ankaraisguvenligi.com
E-Mail : bilgi@ankaraisguvenligi.com
Kuruluş Yılı : 1989
Firma Hakkında

Ankara İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti.çatısı altında bir araya gelmişlerdir.

Ankara İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. kurucu ortakları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı?nda çalıştıkları süre içerisinde; işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği yönünden yaptıkları teftiş, iş kazası ve meslek hastalığı incelemeleri; mevzuat hazırlama çalışmaları, AB Uyum Projeleri, Yurt dışı çalışmaları, Sektörel Proje Denetimleri ve İdari Görevlerden edindikleri bilgi ve tecrübelerini çalışma hayatına yansıtarak, daha sağlıklı ve güvenli çalışma ortamlarının oluşturulmasına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Güvenli çalışma ortam ve yöntemlerinin sağlanması açısından, proaktif yaklaşımın ne denli önemli olduğunun çok iyi anlaşılmış olduğu günümüzde, sadece çalışanların değil aynı zamanda işveren ve yönetim kadrosunun da, yeterli güvenlik kültürüne sahip olmaları, iş sağlığı ve güvenliği konusunu gündemin ön sırasına taşımaları ve bu konuda gerekli iradeyi ortaya koymaları büyük önem taşımaktadır. Bu alt yapıyı oluşturmak için yönetim kadrosu da dahil olmak üzere işyerlerindeki tüm çalışanların eğitimi ve bilgilendirilmesi gerekmektedir.

İş kazası ve meslek hastalıklarının önlenmesinde proaktif yaklaşımın en önemli adımlarından olan risk değerlendirmesi ve yönetimi çalışmaları da büyük önem arz etmektedir. Bu itibarla yapılacak risk değerlendirmesi çalışmalarında, görünür ve görünmez tehlikelerin ve bu tehlikelerden ortaya çıkacak risklerin, atlanmadan ve göz ardı edilmeden belirlenebilmesi, ancak bu konularda teorik ve pratik olarak yeterli bilgi birikimine ve deneyime sahip uzman ekiplerle mümkündür. 

Emekli Baş İş Müfettişi ve A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı olan, aynı zamanda İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitici Belgelerine sahip kurucu ortaklarımız ile deneyimli Hekim ve değişik meslek guruplarından oluşan iş güvenliği uzmanı kadromuz ile Ankara İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak; sunmakta olduğumuz eğitim, danışmanlık ve mühendislik hizmetlerimizle, işyerlerinizde sağlıklı ve güvenli çalışma ortamlarının oluşturulmasına, iş kazası ve meslek hastalıklarının önlenmesine katkı sağlamaya ve   ?KEŞKE DEMEDEN ÖNCE, ÇÖZÜM ORTAĞINIZ? olmaya talibiz.

Ankara İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Mühendislik Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından almış olduğumuz;

ü 18 Ekim 2012 tarihli ve 78-İG belge nolu ?İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumu Yetki Belgesi? İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumu olarak;

ü 02 Ağustos 2013 tarihli ve 879 belge nolu ?Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Yetki Belgesi? ile Antalya?da OSGB (Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi) olarak faaliyet göstermekteyiz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram