ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
On Hekim Osgb
Firma Adı : On Hekim Osgb
Adres : İvedik OSB Melih Gökçek Bul. 1368. Cad. Eminel İş Merkezi No:18/131 Yenimahalle/ ANKARA
Şehir / İlçe : Ankara / Yenimahalle
Telefon : (0312) 395-0165
Faks : (0312) 395-0166
Web Site : onhekim.com
E-Mail : yonetim@onhekim.com
Firma Hakkında

Misyon

Ülke ekonomimize, sahip olduğumuz bilgi, teknoloji ve niteliklilik kullanarak ve gerçekleştirdiğimiz yüksek kaliteli eğitim hizmetlerimizle ve projelerimizin hayata geçirilmesi ile katkı sağlamaktır. ?Bana söylersen unutabilirim, gösterirsen anımsayabilirim, ama beni de katarsan anlarım? sözünde vurgulanan anlayıştan yola çıkarak katılımcı, araştırmacı ve tartışmacı bir eğitim uygulamak isteyen eğitim merkezimizde akılcı ve aydınlanmacı bireylerin yetiştirilmesi hedeflenmiştir. On Hekim Ortak Sağlık Güvenlik Birimi?nin misyonu kuşku yok ki en iyi biçimde eğitim merkezimizin önüne koyduğu hedeflerle açıklanabilir.

Vizyon

Ulusal ve uluslararası eğitim ve danışmanlık dünyasındaki kurum ve örgütlerle işbirliği yüksek, kurumsal kültürü ve kimliği güçlü, eğitimdeki tüm yeniliklere açık, yeni modeller üreterek öncülük eden lider bir eğitim kurumu olarak ilerlemek, Ülke sanayi?nin ihtiyaç duyduğu vasıflı iş gücü yetiştirilmesine ve bu suretle ülkenin istihdam imkanlarını artırıcı işsiz ve mesleksiz gençleri, sanayinin ihtiyaç duyduğu vasıflı bir eleman olarak yetiştirme, onların kendi işyerlerini kurabilmelerine veya alanlarında iş bulabilmelerine yardımcı olma amacına dönük eğitim çalışmalarına katkıda bulunmak için On Hekim Ortak Sağlık Güvenlik Birimi?nin büyütülmesi, geliştirilmesi ve şubelerinin açılmasıdır.
Uygunluk: Tüm yasalara, düzenlemelere ve standartlara uyulur.

Gizlilik

Başta şirketimiz müşterilerinin bilgileri olmak üzere çalışanlar, tedarikçiler ve iş ortaklarımız ile ilgili her türlü bilgi, yasaların izin verdiği merciler dışında hiçbir kişi ve kuruluşla paylaşılmaz.

Müşteriye özel çözümler

Her işletme nevi şahsına münhasırdır. Bu nedenle her müşteri için üretilen çözümler de onun yapısına, kültürüne ve iş süreçlerine özel olarak geliştirilir.

Gerçekçi ve Etkin Uygulamalar

Üretilen çözümlerin, hayata geçirilebilirliği ve uygulanabilirliği esastır. Çok akılcı olduğu halde uygulanamayacak çözümlerden kaçınılır. Üretilen her türlü bilgi, belge ve yöntemin müşterinin iş hayatında etkili ve kalıcı sonuçlar doğurmasına odaklanılır.

Değerlerimiz;

Dürüstlük: Çalışma ve faaliyetlerimizde, müşteriler, çalışanlar, kurum ve kuruluşlar ile olan ilişkilerimizde dürüstlük ilkesine bağlı kalınır.

Güvenilirlik

Danışmanlık ve Eğitim sektörünün temelinde güvenin yattığının bilinciyle müşterilere, çalışanlara, kurum ve kuruluşlara açık, anlaşılır ve doğru bilgiler verilir, zamanında, eksiksiz ve verilen sözler doğrultusunda hizmet sunulur.

Tarafsızlık

Müşterilere, tedarikçilere, müşterilere, çalışanlara, kurum ve kuruluşlara cinsiyet, davranış, görüş ve etnik köken nedeniyle önyargılı yaklaşılmaz, hiçbir ortam ve koşulda ayrımcılık yapılmaz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram