ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Ada Manolya Pastanesi
Firma Adı : Ada Manolya Pastanesi
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Bağdat Cad. Adatepe Sit. 24/34 Maltepe-İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Maltepe
Telefon : (0216) 442-6290
Faks : (0216) 383-2098
Web Site : adamanolya.com
E-Mail : info@adamanolya.com
Kuruluş Yılı : 1993
Firma Hakkında
Ada Manolya Pastanesi 1993 yılında bir aile şirketi sıcaklığıyla İstanbul Adatepede hizmete başlamıştır.18 senelik hizmet anlayışımızda amacımız; hijyene ve kaliteye sonsuz önem vererek siz müşterilerimize lezzetli ürünler sunmaktır. 

Kendimizi sürekli olarak yenilemek ve mevcut kalitemizi daha da güçlendirmek, siz değerli müşterilerimizin haklarına saygı duyarak, oldukça yetenekli insan kaynakları ile güvenilirlik sağlamak, gıda ile ilgili her türlü yasa ve tüzüğe uymak başlıca sorumluluklarımızdandır.


Ada Manolya Pastanesi olarak ürün ve hizmet çeşitliliğimiz ile beraber yaşamın güzel anlarını da sizlerle paylaşmayı dileriz. 

Yılların damaklarda kalan lezzetini sunan Ada Manolya Pastanesi pastacılık ve pastane mamulleri üzerine üretim planlamasını da modern ölçekte kurgulamıştır.

Mevcut tüketici ihtiyacına paralel olarak hızlı gelişmeyi ilke edinip,Türk mutfağının damak zevkine yeni lezzetler katarak büyüdük. 

Standartlara uygun en son teknolijideki gelişmeleri yakından takip ederek temiz ve kaliteli malzeme kullanma arzusu ile hareket ettik. 

Mesleğine yıllarını vererek bugünlere ulaşmamıza yardımcı olan kadromuz ile sizlere hizmet vermekten son derece kıvanç, gurur duymaktayız. 

Ev sıcaklığında keyifli anların paylaşıldığı Cafe bölümümüzde geleneksel tatların yeni biçimlerde sunulduğu samimi anların paylaşıldığı mekanlar olmasına özen gösterdik.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram