ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Seyran Pastaneleri (Gaziosmanpaşa)
Firma Adı : Seyran Pastaneleri (Gaziosmanpaşa)
Adres : Merkez Mah. Cumhuriyet Meydanı No: 19 Gaziosmanpaşa / İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Gaziosmanpaşa
Telefon : (0212) 581-5285
Faks : (0212) 501-7213
Web Site : seyran.com
E-Mail : gop@seyran.com
Kuruluş Yılı : 1971
Firma Hakkında

Bulusma noktalarıydı pastaneler. Önce Istanbul?un en köklü semtlerinde açıldılar. Şairler, yazarlar, gazeteciler, sanatçılar baş müdavimleriydi. Yazın buz gibi limonata ya da gazoz, kışın sıcacık çay ya da sahlep bir dilim taze pasta ile süslenirdi. Mutlulugu artırmanın en güzel yolu özel pastalardır. Her pastane kendi özel pastasını sundu misafirlerine. Her geçen gün pastaların çeşitleri arttı, şekilleri değisti. Kimi; çikolatalı, meyveli, fındıklı, fıstıklı, korkanlı oldu; Kimi; baton, yuvarlak, kalpli, çok katlı. Pasta hep sevildi, hep mutlu günlerin vazgeçilmezi oldu. Aynı mutluluğu yasatmak için 1971 yılından beri Seyran Pastaneleri sizlerle.

1971 yılından bugüne aynı mutluluğu yaşatmak için yarım asırlık pastacılık tecrübesi ile Seyran Pastaneleri sizlerle. Seyran Pastaneleri? nin kurucusu Ahmet Çelebi, pastacılık deneyimi ile 1971 yılında Kocamustafapaşa? da ilk Seyran Pastanesini açtı. Ahmet Çelebi? nin Ankara?da 1961 yılında başlayan pastacılık serüveni, 1963 yılında Istanbul? da devam etti. Döneminin en ünlü otellerinin ve pastanelerinin ustalarından pastacılık eğitimi aldı.

Tam 40 yıldır pastacılık konusunda yeniliklerle, yeni lezzetlerle her zaman tüketicisini memnun eden Seyran Pastaneleri, kullandığı malzemelerin 1. kalite ve taze olmasına özen gösterirken sürekli geliştirdiği pastalarını siz değerli tüketicilerinin beğenisine sunmaktan mutluluk duyar. Seyran Pastaneleri?nin ayrı bir özelliğide kendi çiftliginden ürettigi süt ile krema, şanti dondurma?sını üretiyor ve ürünlerin doğal olmasını sağlıyor.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram