ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Stellar Rent A Car
Firma Adı : Stellar Rent A Car
Adres : ANKARA MERKEZ OFİS
Şehir / İlçe : Ankara / Merkez
Telefon : (0312) 448-0925
Web Site : stellarrentacar.com
E-Mail : info@stellarrentacar.com
Firma Hakkında

Türkiye genelinde hizmet veren firmamız; günlük araç kiralama, yıllık araç kiralama, rent a car, oto kiralama, aylık oto kiralama, 7/24 havaalanı (esenboğa) araba kiralama, minibüs kiralama, şoförlü araç kiralama, gelin arabası vb.

ankara_oto_kiralama

Oto Kiralama Ankara

Siz değerli müşterilerimize istediğiniz araçlarımız ile vip araç kiralama  hizmetimizi sunmaktan gurur duyarız. Deneyimli şofölerimizle Ankara ´da  istediğiniz adresten alınıp dilediğiniz yere konforlu arabalarımızla seyahat edebilirsiniz. Stellar araç kiralama ile seyahat etme konforonu yaşayınız. Devamı>>

Şoförlü Minibüs Kiralama

Seyahat etmek istediğinizde  14+1 Mercedes Sprinter , 17+1 VW Crafter, 27+1 Mercedes Sprinter ve Merdes Vito minibüslerimizden tercih edip toplantı, kongre,seminer ve gezilerinize deneyimli şoför kadromuzla yolculuk etmenin güveni biz Stellar oto kiralama ile yaşayın. Devamı >>

Aracınızı İstediğiniz Yere Getirelim 

Siz isteyiniz biz aracınızı istediğiniz yere getirelim. Aşti, otogar, Sincan, Eryaman, Havaalanı, esenboğa, Kızılay, Çankaya, Dikmen, Esat, Gazi Osman Paşa, Yüzüncü Yıl, Terminal, Tren Garı, Sıhıye vb. Devamı >>

Dizel Araba Kiralama

Dizel araba kiralamada önemli olan yapacağınız yol mesafesidir. Devamı >>

Havaalanı Araba Kiralama

Havaalanından araba kiralamak artık çok kolay. Sadece yapmanız gereken bir telefon açıp istediğiniz aracı ayırtmanız. Gece gündüz havalimanına (Ankara esenboğa) araç teslimimiz vardır.Yurt dışından gelen müşterilerimizin yanında pasaportlarını getirmeleri yeterlidir.

Araç kiralarken sürücü belgesi , nüfüs cüzdanı, adına kayıtlı bir fatura gösterilmesi gerekir.

Araçlarımızın bakımları en iyi şekilde yapılmamktadır.Araçlarımızın bakımlı olması şarttır. Nedeni ise araçlarımızın yolda kalması firmamız açısından maliyet getirdiği için her zaman bakımlı ve orjınal yedek parça kullanmaktayız.

Ucuz Rent a Car

Ucuz araç kiralamak için ilk yapacağınız ekonomik model araçlara bakmanız gerekir. Bazı dönemler özellikle ekonomik model araçlarımızda kampanyalar olmaktadır. Oto Kiralama da fiyat indirimi sezondan sezona değişmektedir. Özellikle kış sezonu daha uygun fiyatlarda araç kiralayabilirsiniz. Kiralama günlük, haftalık, aylık ve yıllık olmak üzere fiyatlara ayrılmıştır. Araç kiralama ( rent a car ) süreniz arttıkça fiyatlar düşmektedir. Alcağınız ek sigortalar fiyatı etkilemektedir.

Rent A Car da Full Kasko Nedemektir ?

Rent a Car kaskosunun diğer yapılan kaskolardan hiç bir farkı yoktur. Örneğin; bir araç kiraladınız zaman araç size kaskosu ile verilir. Bu kasko sadece kaza anında araçta oluşabilecek hasarları karşılar. Burda full kasko yaptırmak istediğiniz zaman ek sigortalar işte devreye girer. Bu ek sigortaları sıralarsak Lastik, Cam ve Far Sigortası, İş Kaybı Sigortası, Hırsızlık Sigortası, İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası ´dır. Bu sigortaları da almak istediğiniz zaman ek ücret vermek durumunda kalırsınız. Eğer bu sigortaların hepsini alırsanız Full Sigortalı bir araç kiralamış olursunuz.

Heryere Araç Teslim Hizmetimiz Vardır

Artık Stellar rent a car heryerde ; araç teslim hizmetimiz her bölgeye vardır. 7 gün ve üzeri kiralamalarda teslim ücreti alınmamaktadır. Rent a Car da teslim ücretimiz mesafeye göre değişmektedir. 20 km ye kadar tek yönlü teslim ücretimiz 20 TL ´ dir. Esenboğa Ankara Havaalanı teslim ücretimiz çift yön için 50 TL ´ dir. Havalimanı trasnfer hizmetlerimiz 24 saat yapılmaktadır. Araçlarımız vip olmak üzere , Renault Fluance , Mercedes Vito ile havaalanı transferlerinizi yapmaktayız. Transfer fiyatlarımız için lütfen firmamızı arayınız.

Düğün Arabası Kiralama

Düğün arabası kiralamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. En yeni model araçlarımız ile sizlere hizmet vermekten gurur duyarız. Düğün için kiralamak istediğiniz araçları şoförlü olarak verebilmekteyiz. Fiyatlar için firmamızı arayıp bilgi alabilirsiniz.

Etiketler;

Rent a car Ankara, Araç Kiralama Ankara, Oto Kiralama Ankara, Ucuz Rent a Car Ankara, Eryaman Oto Kiralama, Sincan Araç Kiralama, Elvankent Kiralık Araba, Haftalık Araç Kiralama, Rent a car Ankara Havaalanı, Rent A Car Ankara Fiyatlar, Araba Kiralama Havalimanı Vb.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram