ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Fun Rent A Car
Firma Adı : Fun Rent A Car
Adres : Fevzi Çakmak Cad. No:43 ANTALYA
Şehir / İlçe : Antalya / Merkez
Telefon : (0242) 248-7412
Faks : (0242) 248-2128
Gsm No : (0535) 396-0490
Web Site : funrentacar.com
E-Mail : info@funrentacar.com
Firma Hakkında

Sizlere en iyi ve en mükemmel hizmeti sunmak bizim görevimizdir.
Müşteri memnuniyetini her zaman en ön planda tutmayı kendisine görev edinmiş firmamız siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmanın verdiği gönül rahatlığıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyen Fun Rent A Car, Kiralama yönetimi, VIP araç ve şöförleriyle kısa sürede müşteri portföyünü geliştirerek Oto Kiralama, Filo Kiralama ve Ticari Kiralama üzerine çalışmalarını yoğunlaştırmış ve bu konuda pazarda hak ettiği yeri kazanmıştır. Geniş bir araç parkına sahip olan Fun Rent A Car oto Kiralama her geçen gün sizlerin desteği ile büyümektedir. Profesyonel personeli ile size hizmet vermektedir.

Siz değerli müşterilerine kurulduğu günden bu güne kadar en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlara sunmayı hedefleyen hizmet anlayışı sayesinde hızla büyümüş ve Türkiye deki önemli rent a car firmalarndan biri haline gelmiştir.Web Sitemiz, araba kiralamak isteyen kişilere kolay, güvenli ve hızlı rezervasyon olanağı sağlamak amacıyla hazırlanmış olup, sizlerin kiralık araçlar ile ilgili her ihtiyacına cevap verebilecek şekilde basit, anlaşılır fakat aynı zamanda işlevsel olarak hazırlamıştır.

Fun Rent A Car olarak siz değerli müşterilerimize iş ve seyahate çıktığınızda, tüm talep ve beklentilerinizi en iyi ve en hızlı şekilde gerçekleştirmedeki kararlılığıyla oto kiralama sektöründe Antalya havalanında en uygun fiyat ve en iyi hizmet anlayışına sahip olan Fun Rent A Car, gelişmeleri ve yenilikleri sizlere sunmakta gecikmeyen, filosunun yeniliğiyle, kalitesiyle ve güvenilirliğiyle sürekli kendini yenileyen bir firma olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten her zaman mutluluk duymaktayız?

 

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram