ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Ceren Kağıt ve Kırtasiye Sanayi
Firma Adı : Ceren Kağıt ve Kırtasiye Sanayi
Yetkili : Sn. Yetkili
Adres : Ziya Gökalp Mah. Eski Turgut Özal Cad. Haseyad İş Merkezi No:78 İ.O.S.B. Başakşehir / İstanbul
Şehir / İlçe : İstanbul / Başakşehir
Telefon : (0212) 407-0888
Faks : (0212) 407-0666
Web Site : cerenkirtasiye.com.tr
E-Mail : info@cerenkirtasiye.com.tr
İşletme Türü : Anonim Şirketi
Firma Hakkında
Hızla gelişen ve büyüyen Kırtasiye Sektörüne 32 yıl önce adım atan CEREN Kırtasiye A.Ş. Dinamik yapısıyla bugün sektörün köklü ve lider firmaları arasındaki yerini almıştır. 

İnsana ve insan sağlığına değer veren, kaliteyi yaşam felsefesi olarak benimseyen köklü bir kuruluş olmanın getirdiği tecrübesi, yarattığı işbirlikleri ve değişime olan bağlılığı ile istikrarlı bir büyüme gösteren CEREN Kırtasiye A.Ş. Vizyonuyla örtüşen politikaları sonucunda örnek alınan bir firma olmuştur. 

Bugüne kadar çok sayıda markalı ürünün Türkiye pazarına sunulmasında olağanüstü katkıları bulunan Ceren Kırtasiye AŞ. başta Play-Doh Oyun Hamuru olmak üzere lisanslı kırtasiye,çanta ve oyuncak ürünleri, ofis gereçleri ve sanatsal malzemelerin dağıtıcılığını yapmaktadır. Ürün gamını, markalı ve lisanslı ürünlerle genişleterek lider firma olma kimliğini perçinleyen Ceren Kırtasiye A.Ş. 2010 senesinde okul öncesi ve ilk yaş ürün grubuyla tanınan Dünya markası TOLO´nun distrbitörlüğünü almıştır. Bununla birlikte okul ürünlerinde ´Bu-Bu´ markasıyla, ofis ürünlerinde de ´CEO´ markasıyla sektöre hizmet vermektedir.

Kurumsal kültürün gerektirdiği ticari süreçleri emin adımlarla uygulayan CEREN Kırtasiye A.Ş. Dünya çapında ses getirecek bir başarının da altına imza atmıştır. Yüzde yüz CEREN Kırtasiye A.Ş. projesi olan Play-Doh markasının kırtasiye ürünlerinin uluslar arası üretim ve pazarlama hakkını alan firmamız bu başarısıyla vizyonuyla örtüşen bir Dünya şirketi olma kıvancına ulaşmıştır.

Kırtasiye sektörünün köklü ve lider firmalarından CEREN Kırtasiye A.Ş. Hasbro ile yaptığı stratejik işbirliği ile uluslar arası bir başarının altına imza atarak Play-Doh markasıyla Pastel Boya, Sulu Boya, Kuru Boya,Yüz Boyası, Parmak Boyası,Crayon (silinebilen pastel boya) ve Guaj Boya gibi kırtasiye çeşitlerinin dünyada üretim ve satış haklarını almıştır. Geliştirdiği her çeşitte Sağlıklı Ürün sloganını ilke edinen Hasbro,CEREN Kırtasiye A.Ş.ile yaptığı stratejik ortaklıkta çocukların güvenle kullanabilecekleri hijyenik ve sağlıklı ürünleri tüketicilerin beğenisine sunma çabalarını sürdürmektedir.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram