ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Godik Apart Otel
Firma Adı : Godik Apart Otel
Adres : 43. Sokak No.: 12/B Çiftlikköy Mah. Çeşme
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 722-1979
Faks : (0232) 722-1979
Gsm No : (0532) 291-2135
Web Site : godikapart.com
E-Mail : godikapart@godikapart.com
Firma Hakkında

GODİK APART Çeşme?ye 4 km,İzmir Adnan Menderes Havaalanı´na 90 km mesafededir. Çiftlikköy sakin ve huzurlu bir tatil köyüdür.Sakız Adasının karşısında bulunan Çiftlikköy aynı zamanda İsmini pırlanta gibi kumundan alan ?Kitesurf Beach Pırlanta Plajı?, rüzgarının hep aynı kuvvette esmesinden dolayı Türkiye´nin en iyi 10 surf plajı arasındadır.

Bulunduğu konumu, yılın her dönemi rüzgarlı olması, tertemiz havası ve denizi ile özellikle sörf tutkunlarının uğrak yerlerinden olan Çiftlikköy,aynı zamanda huzurlu ve doğa ile iç içe bir tatil geçirmek isteyen tatilcilerin de sıklıkla tercih ettiği bir yerdir. Altınkum ve Pırlanta Kumsalında tatilin keyfini çıkaracaksınız.

Çok eski bir yerleşim bölgesi olan Çeşme Yarımadası´nın uç noktasında yer alan Çiftlikköy tarih ile doğanın bir arada yaşadığı yerdir. Özellikle Rumlar´dan kalma mezar,meydan çeşmesi ile taş evlerin süslediği sokaklarda dolaşırken bu köklü geçmişi hissetmek mümkündür.Çiftlikköy?ün simgesi haline gelen denizde yüzen ve köy içinde doğal ortamda dolaşan iri beyaz ,boz tüylü kaz sürüsünü zevkle izleyeceksiniz.

Yaz sezonunun oldukça kısa sürdüğü Çiftlikköy yılın 4 ayı yaz turizminin yoğun olduğu bir yerdir. Çeşme Çiftlikköy konaklamada sunduğu alternatifler ile de tatil için tercih edilen yerlerden biridir. Bu tesislerden hangisini seçerseniz seçin denize yürüme mesafesinde konaklamış olacaksınız. Tatilinizi eğlencenin yanı başında ama aynı zamanda sessiz ve huzurlu bir ortamda geçirmek istiyorsanız Çiftlikköy´de Godik Apart sizleri bekliyor... Kalite ve konforu tatilcilerin beğenisine sunan ?godik apart? Çeşme?nin şirin balıkçısı Çiftlikköy?de, sessiz ve huzur dolu bir ortamda hizmet vermektedir.

Otel 5 adet (1+1) apart odamızda mutfak,buzdolabı,ocak,klima,televizyon,internet ve 24 saat sıcak su imkanıyla kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram