ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Club Paradiso Hotel
Firma Adı : Club Paradiso Hotel
Adres : Hastepe Caddesi Kestel Belediyesi Merkez Mahallesi 33A/ Alanya-ANTALYA
Şehir / İlçe : Antalya / Alanya
Telefon : (0242) 518-2200
Faks : (0242) 518-2190
Gsm No : (0533) 923-8770
Web Site : club-paradiso.com
E-Mail : info@club-paradiso.net
Firma Hakkında
Club Paradiso deniz´e, Toroslar´a, tarihi Alanya ve antik kalesine doğrudan bakan bir yükseklikte bulunmaktadır. Club, merkezi bir otel binasına, lüks aile suitlerine ve çatı katı dublekslerine sahiptir. 54 ile 96 m2 büyüklüğünde daireleriyle size, Akdeniz sahillerinde en büyük mekanları sunduğu gibi, bakımlı bir tesise, kaliteli iç donanıma ve özel servis anlayışına önem veren ailelere mükemmel bir tatil ortamı sunmaktadır.Toplantı salonunda konferanslar düzenlemek ve özel günlerinizi kutlamanız mümkün.

Rahatınız ve memnuniyetiniz için bar ve snack-restoranlarımız, ulusal ve uluslar arası yemeklerle hizmetinizdedir. Otel ile 900 m uzaklıktaki, bar ve snack restoranına sahip plajımız arasında, düzenli olarak ücretsiz minibüs servisimiz mevcut olup, her 30 dk. bir hareket etmektedir. 7 km mesafede bulunan Alanya kent merkezine ise otelimizden, sembolik bir ücret karşılığında ( 3 TL) otobüs seferlerimiz, günde bir kaç kez hizmet vermektedir.

  Tatil clubumuz 1 ana ve 16 yan binalardan oluşmaktadır. Alış-veriş -Mini market, kuaför, TV odası, Internetcafe ( ücretli) deniz manzaralı teras restoranı, Barbekü Restoran ( ücretsiz servis, rezervasyonlu) , 1 adet A´la cart Restoran ( depozitolu, rezervasyonlu) , barlar, kapalı havuz, 3 adet yüzme havuzu ( dinlemek isteyen misafirlerimiz için sakin yüzme havuzu dahil), Aquapark, Ana havuz ve sahilde Animasyon, Güneşlik, şezlong ve minderler ücretsiz olup, havlu servisi depozitoludur.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram