ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Kaptan Hotel
Firma Adı : Kaptan Hotel
Adres : İskele Caddesi - 07400 Alanya / Antalya
Şehir / İlçe : Antalya / Alanya
Telefon : (0242) 513-4900
Faks : (0242) 513-2000
Web Site : kaptanhotels.com
E-Mail : kaptan@kaptanhotels.com
Firma Hakkında

1973 yılından buyana hizmet veren Kaptan Otel, Alanya´nın ilk turistik tesislerinden birisi olması nedeniyle daima öncü olmayı hedeflemiş, devamlı yenilemeler ile zamanın gereklerini yerine getirerek müşterilerine en iyiyi sunmayı kendine ilke edinmiştir

Modern döşenmiş 49 odası olan Kaptan Otel odalarda; balkon, klima, direkt hatlı telefon, televizyon, müzik kanalları, mini bar, elektronik kasa, elektrikli su ısıtıcısı, günlük olarak yenilenen ücretsiz kahve ve çay çeşitleri, kablosuz internet bağlantısı. Banyoda; küvet, saç kurutma makinesi, tıraş aynası, oda servisi ile her türlü konforu sunmaktadır.

Merkezi konumu ile Kaptan Otel Şehrin kalbinde yer almaktadır. Alışveriş ve eğlence mekanlarına birkaç dakikalık yürüme mesafesinde olmasının yanı sıra Dünyaca ünlü Damlataş plajı ve Arkeoloji Müzesine 10 dakika, Alanya Limanı, Tersane ve Kızıl Kuleye ve Deniz Müzesine 5 dakika, Kaleiçi Tophane Mahallesine 10 dakika yürüyüş mesafesindedir. Eteğinde yer aldığı muhteşem Alanya Kalesini gezme mesafesi de sizin merakınıza kalmaktadır. İster yarım saatlik kısa bir tur, ister bütün gününüzü dolduracak onlarca değişik mekan yine yürüyüş mesafesindedir.

Ön taraftaki odalar muhteşem Alanya koyu manzarası ile bezenmişken arka tarafa bakan daha sakin konaklayabileceğiniz odalar Alanya Kalesi ve eteğindeki Havuz manzarasına sahiptir.

Otelimiz ayrıca küçük iş toplantıları veya seminerler için özel odalarında hizmet vermektedir.

Alanya koyu ve liman manzarasına sahip çatı kattaki "Pruva Restoran" açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği olanaklarını sunarken, Ön bahçede yer alan Alâkart "Güverte Restoran" Akdeniz ve Ege mezeleri, Balık ve deniz mahsulleri yanı sıra geniş bir mönü seçeneği ile hizmet vermektedir.

Ayrıca özellikle soğuk kış gecelerinde veya akşamüstü plaj dönüşünde her türlü alkollü içki, kokteyl ve hafif içeceklerin sunulduğu "Kaptan Hook´s Lobi Bar" sıcak atmosferi ile favoriniz olmaya adaydır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram