ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Pasifik Hotel
Firma Adı : Pasifik Hotel
Adres : 16 Eylül Mah. 3264 Sk. Tekke Plajı Mevkii No:16 Çeşme İzmir
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 712-2700
Faks : (0232) 712-2386
Web Site : pasifikotel.com
E-Mail : info@pasifikotel.com
Firma Hakkında
Bu yıl Çeşmeye gidecekseniz;tatiliniz mükemmel, oteliniz PASİFİK OTEL olsun. PASİFİK OTEL?in konforlu ve sessiz odaları,eğlenceli, güzel,şirin bir manzara kusursuz temizliği,denize plaja yakın olması,deniz ve sakız adası manzarası,uygun fiyatı müşterilerimizi cezbeden bazı özelliklerimiz ve güzelliklerimizdir. Odalarınız tarafımızdan temizlendiği için,size sadece gezmek ve eğlenmek kalır.Kendinizi ÇEŞME?nin serin sularına bırakırken,kafanız rahat,gönlünüz ferah olsun. Bu kış ve yaz tercihiniz PASİFİK OTEL olsun. Birbirinden güzel ve harika 16 odamız göz alıcı deniz manzaralarına sahiptir.Dinlenebileceğiniz ve gerçek ruh dinginliğine ulaşabileceğiniz tatili sunmaktadır.

Size kendinizi iyi hissettirecek, yenileyecek ve canlandıracaktır.Her sabah, gözlerinizi denizden dağlara doğru doğanın değişken ve görkemli renk paletine açarsınız.Eşsiz hazların sunulduğu Pasifik Restoranımız?da leziz öğle ve akşam yemeğinizin tadını çıkarın.Tüm gün boyunca susuzluğunuzu giderecek içecekler ve güler yüzlü personelimiz candan Türk konukseverliğini size sunmak için hazır olacak.Günbatımının büyüleyici olduğu kadar sihirli de olduğunu görecek ve gece gökyüzünde yıldızlar parlamaya başladığında,dünyanın başka hiçbir yerine benzemeyen bir yerde olduğunuzun farkına varıp,ne yaparsanız yapın kendinizi kaybedeceksiniz. PASİFİK OTEL?de benzersiz bir özgürlük tatili geçireceksiniz.
Bu,ayakkabılarınızı atıp sıkıntıları silkelediğiniz, yarınları dünlerden daha güzel yapan yaşam tarzıdır.Gelin,cennetin tam da kıyısına sıkışmış PASİFİK OTELİ ziyaret edin?
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram