ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Sheraton Çeşme Hotel
Firma Adı : Sheraton Çeşme Hotel
Adres : Şifne Cad. Celal Bayar Mah. 5152 Sok. No:43 Ilıca Çeşme 35940
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 750-0000
Web Site : sheratoncesme.com
E-Mail : info@sheratoncesme.com
Firma Hakkında

Şehrin kalabalığından, gürültüsünden uzak, Ege denizinin huzur verici manzarası ile kucaklaşan deniz ve şehir manzaralı Misafir odalarımız ve Suite seçeneklerimiz sizlere rahatlatıcı & konforlu bir konaklama geçirmeniz için kolaylık sağlıyor. Odalarımızdaki yüksek hızdaki internet erişimi,dual line telefonları, her odada sizlere eşsiz konfor sağlayacak olan imkanları ile başka hiçbir yerdekine benzemeyen sıcak bir hoşgeldin bulacaksınız.

 Çünkü sadece burada kalmıyorsunuz ? siz buraya aitsiniz! ?

  • En son teknoloji ile donatılmış 1535 ve 875 metrekarelik, 3´e bölünebilir 2 adet ana salon, 1250 metrekarelik stand salonu, 150,165,185 ve 215 metrekarelik toplantı salonları ile üst düzey toplantılar için 4 adet özel VIP salonu, 12 adet 40 / 50 metrekarelik fonksiyonel çalışma odaları ile 4 katlı yeni Sheraton Convention Center, düzenleyecek olduğunuz organizasyonlarınız ve özel kutlamalarınızda işe keyif katıyor !
  • Business center ve odalarımızdaki yüksek hızdaki internet erişimi ile kesintisiz gece gündüz bağlantı şansı.
  • Zengin Kahvaltı seçenekleri ve sonrasında Manzara restoranda alacağınız keyifli öğle ve akşam yemekleri ile rahatlatıcı bir tatil imkanı sunuyoruz sizlere.
  • 3500 alan üzerine kurulu lüks Botanica Thermal Spa Merkezi?nde dev akvaryumlu bir odada günün yorgunluğunu atabilir; Thai evlerinde Balili masözlerin büyüleyici masajlarından, aroma terapilerinden faydalanabilir; Termal, Thalasso havuzları ve Spa terapileri ile gününüze enerji katabilir ve tasarım harikası Türk Hamamı?nda kendinize zaman ayırabilirsiniz.
  • Çok özel misafirlerimiz için yine 3 adet çok özel Penthouse residence.
  • Aile odası, standart oda, junior suite ve executive suite seçenekleri ile toplam 398 adet özel odamız ile sizlere rüyalarınızdaki tatili sunuyoruz.
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram