ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
La Vela Butik Otel
Firma Adı : La Vela Butik Otel
Adres : Yenimecidiye Mah. 3024 Sokak No.: 13 Alaçatı
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 716-0808
Web Site : alacatilavela.com
E-Mail : info@alacatilavela.com
Firma Hakkında

Biz de Alaçatı?ya aşık olanlardanız, burada kendi butik otelimize sahip olma rüyası ile İsviçre?yi terk edip Yaklaşık 9 ay süren inşaatımız süresince, inşaatın başından neredeyse hiç ayrılmayarak rüyamızı gerçekleştirdik. Sonunda eski taş, beyaz köy sıvası ve ahşap gibi doğal malzemelerden oluşan, olağanüstü güzellikte bir bina yaptık. Tüm malzemeleri kendimiz temin etmekle beraber, bunların kalitesine ve estetiğine çok önem verdik. En küçük detayı dahi tarafımızdan düşünülmüş olup, binaya uygun olarak adapte edilmiştir.  Buna; rüzgarı, sahili, denizi ve güneşi temsil eden La Vela logomuz da dahildir. Her şey iyi izole edilmiş olup, ısıtma ve soğutma sistemimizi de, doğayı düşündüğümüz için, havadan ısı pompası ile çalışan yerden ısıtma ve serinletme sistemli odalarımızda fan coil üniteleri ile sağladık.

 

La Vela Otel Alaçatı merkezden yaklaşık 4 dakikalık yürüyüş mesafesinde olup, araçlarıyla gelen konuklarımız için hemen otelimizin önünde tüm misafirlerimize yetecek kapasitede oto parkımız mevcuttur. Otobüs ile seyahat eden misafirlerimizi, önceden bildirmeleri durumunda Alaçatı Otobüs Terminalinden karşılamaktayız. Girişte sizi küçük hoş geldiniz masamız ile içerisinde köy şöminemiz bulunan lobimiz karşılamaktadır. Hemen buradan havuzumuza ve tropik bahçemize  göz atabilirsiniz.

 

İkimizde turizmden gelmekteyiz, bu yüzden size kendinizi şımartmak ve en az bizim kadar bu kasabadan büyülenme imkanını sunmak istiyoruz. Konuklarımıza yaratmış olduğumuz çevre, sizi rutin günlük yaşantı ve telaşlarınızdan uzaklaştırmak, yeniden güç kazanmak ve  nefes almak için, mükemmel bir ortamdır...

Otelimizde kaldığınız sürece iletişim problemi çekiceğinizi de düşünmüyoruz, çünkü biz birkaç lisan konuşmaktayız.

Bertan Türkçe, Almanca, İngilizce ve de İsviçre Almancası, Monika ise İsviçre Almancası, Almanca, İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve biraz da Türkçe ile İspanyolca konuşup anlamaktadır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram