ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Eflatun Otel
Firma Adı : Eflatun Otel
Adres : Hacı Memiş Mah. 2012 Sok. No.9 Alaçatı
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 716-6858
Faks : (0232) 716-9241
Gsm No : (0538) 291-8224
Web Site : eflatunalacati.com
E-Mail : info@eflatunalacati.com
Firma Hakkında
Merhaba,

Dört odamız var. Sümbül, Leylak, Begonvil ve Lavanta. Kendimize otel diyemedik, pansiyon hiç diyemedik, en sonunda misafirhane demeyi akıl ettik ,ismimizi de Eflatun koyduk.

Eflatun, dört odalı küçük bir misafirhane olarak, Alaçatı?nın tüm tarihi karakteristik özelliklerini taşıyan Hacı Memiş mahallesinde, misafirlerine sıcak, samimi bir ortamda keyifli zaman geçirtebilmek isteği ile bu yola koyuldu.

Alaçatı?nın merkezindeyiz ve denize uzaklığımız, hem kuzey, hem de güney sahiline yaklaşık 3 km mesafede. Hele sörf sevenlerdenseniz bu deniz tam size göre. Yok sevmiyorum derseniz o zaman birbirinden güzel plajlarla dolu etraf. Uzanın bir  şezlonga ve işi gücü bir süreliğine unutun. Unutmayın, akşamüstü misafirhanemize döndüğünüzde, sizi, yeni fırından çıkmış bir kek ve tavşan kanı çayınız bekliyor olacak. Akşamlara gelince; biz Eflatun olarak bir de restoran açtık, her gün değişik Ege ve Akdeniz lezzetlerini, özenle seçtiğimiz şaraplar eşliğinde IMG_2475sunuyoruz ve lezzeti garanti ediyoruz ama yok derseniz köyümüzde keyifli yemek yenecek bir sürü dost mekanlar var. Bizden de selam götürün.

Gelelim kahvaltıya, her sabah 8:30 ile 12:00 arası, restoranımızda, günlük gazetelerinizle, taze sıkılmış portakal suyu, kendi yaptığımız reçeller, illa fırınımızda pişen bir börek, çeşit çeşit peynir, zeytin ve yumurta çeşitleriyle süper bir kahvaltı vadediyoruz.

E daha fazla söyleyecek söz kalmadı, iş yaşayıp görmeye kaldı..

Bekliyoruz?
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram