ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Mimas Otel
Firma Adı : Mimas Otel
Adres : Tokluoğlu Mh. Cumhuriyet Cd. No: 20 Alaçatı
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 716-6336
Gsm No : (0532) 245-7022
Web Site : mimasotel.com
E-Mail : info@mimasotel.com
Firma Hakkında
Alaçatı?nın neresindeyiz
Otelimiz, Alaçatı?nın tam orta yerinde. Merkezdeki Caminin hemen yanındayız. Bulmak çok kolay, kime  sorsanız bizi gösterir.

Kapasite
Otelde toplam 8 odada,20 kişilik yatağımız var.  

Kahvaltı

Kahvaltımızın "krallara layık" olmasına gayret ediyoruz. Odalarında kahvaltı etmek isteyen konuklarımıza, Kırmızı Şapkalı Kızın anneannesinden ödünç aldığımız güzel bir kahvaltı sepeti takdim ediyoruz. Yüksel beyin taze köy ekmeği sabah erkenden hazırlanıyor...Zeytinyağımız çok özel. Kekik ve diğer baharatların çoğunu Alaçatı dağlarından sizin için topladık.

Yemek ve mutfak
Eğer isterseniz sizler için akşam yemeğini Otelin terasında Alaçatı manzarasına karşı sunuyoruz. Hayli ilginç bulduğumuz birkaç şarabımız var. Mutfağımız ise biraz değişik. Yunan adalarının mutfağı örnek alınmış durumda. Yüksel ustamız o gün ne yaparsa onu yeme mecburiyetiniz var. Yaprak sarma, sardalye dolma, çiğ börek, deniz börülcesi, ev yoğurdu, bahçedeki fırında yapılan patlıcan közleme, vs vs vs? Diyet yapan konuklarımız için önceden haber verme koşulu ile canları ne isterse onu hazırlayabiliriz?

Kredi kartı
Çağa ayak uydurma uğruna kart kabul ediyoruz.

Çocuklar
Çocuklu konuklarımızı otelimizin 1.katındaki odalarda konaklamalarını öneriyoruz. 6 yaşından küçük çocuklardan ücret almıyoruz

Evcil hayvanlar
Köpekleri bahçede bağlı olmaları ya da diğer misafirleri rahatsız etmeme koşuluyla, memnuniyetle kabul ediyoruz. ( kedilere her şey serbest)

Yasaklar
Cep telefonu, gazete, internet ( var ama keşke kullanmasanız), uydu haberleşme, telekom, mesaj vb olmasa iyi olur.( roman okumak serbest unutursanız bizde çok var)

Etkinlikler
Övünmek gibi olmasın ama büyükçe bir terasımız var, tamamen nostalji filmleri oynatıyoruz. İsterseniz sedirde, yer yatağında ya da rahat koltuklarda film izlemek mümkün. Ayıptır söylemesi 1500 adet dvd arşivimiz var. NOT: hangi filmin izleneceğine beraber karar veriyoruz.

Spor
Otelimizde her türlü sporu yapmanız mümkün diyemeyiz. Bizce çıkın Alaçatı´yı gezin ne gerek aletlere.

Resmi evrakNüfus sureti, ikametgâh senedi, evlenme cüzdanı gibi evrakınız bizi ilgilendirmiyor?

Önemli not
Otelimizden ayrılırken reçel, zeytinyağı ve kendi imalatımız olan diğer yiyeceklerden istenmemesi önemle rica olunur. Annem hamile canı çekti diyenlere küçük bir ayrıcalık yapılabilir.


Daha önemli not
Bahçemizden elde edilen zeytinyağımızı ne kadar ısrar ederseniz edin satmamız imkânsız, kendimize kadar. Bir fincan bile veremeyiz. Ancak çok ısrar ederseniz otelin altındaki minik hediyelik eşya dükkânından (eğer bitmediyse) satın almanıza yardımcı oluruz?

En önemli not
Biz sizleri evimizde konuklatmak istiyoruz. Mutlaka rezervasyon yaptırın inanın yerimiz çok az?
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram