ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Golden Resort Hotel
Firma Adı : Golden Resort Hotel
Adres : 6082 Sokak NO:32 Alaçatı
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 716-8174
Faks : (0232) 716-8176
Gsm No : (0554) 980-9555
Web Site : alacatigoldenresort.com
E-Mail : info@alacatigoldenresort.com
Firma Hakkında

Çeşme?nin Begoviller ve yeşillikler içeresindeki en ferah otelinde güler yüzlü hizmetiyle kendinizi yazlığınızda hissedeceksiniz.
3000 m2 alanda kurulu olan tesisimiz, 3 ayrı bloktan oluşarak resort özelliği taşımaktadır. Otelimizde 14 suit oda , 10 standart oda , 11 arka bahçe oda ve 1 aile odası ile toplam 36 oda mevcuttur. Suit odalarımız ve ön bahçe odalarımız da balkon bulunmaktadır. Suit odalarımız havuz ve deniz manzaralı,ön bahçe odalarımız havuz ve bahçe manzaralıdır.
Odalarımızda tv,uydu yayını,telefon,minibar,saç kurutma makinası,sürekli sıcak su ve klima bulunmaktadır. Tesisimiz içerisinde açık ve kapalı restaurant mevcuttur .Sabah kahvaltımız açık büfe olup isteğe bağlı akşam yemeği hizmeti vermekteyiz. Ayrıca tüm gün snack bardan faydalanabilirsiniz.
Gün içerisinde havuz keyfini yaşamanızın yanısıra Çeşme denizinin güzelliğini yaşayacağınız koy ve beach clublara shuttle hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Dilediğinizde de ücretli transfer hizmetimizle sizlere yardımcı oluyoruz. Otelimizde araçlarınızı park edebileceğiniz otopark alanımız vardır. Havalimanına uzaklığımız 90 km Alaçatı merkez ve Ilıca plajına uzaklığımız 1 km dir.

Otelin odalari bahce ve suit olarak iki farkli sekildedir. Otelde 35 oda bulunmaktadir. Tüm odalarda TV, klima, minibar, sac kurutma makinesi, internet suit odalarda balkon mevcuttur.

ODA KAHVALTI ve YARIM PANSIYON SECENEKLERIYLE HIZMET VERILMEKTEDIR

Suit odalar minimum 2+1 kisi uzerinden fiyatlandirilir. 5 kisiye kadar konaklama imkani vardir.Arka bahçe odalar Maksimum 2 kisiliktir ilave yatak imkanı yoktur.Onbahce odalarda 2+1 seklinde konaklama imkani bulunmaktadir.GRUP VE UZUN SURELI KONAKLAMALARA OZEL INDIRIMLER UYGULAMAKTAYIZ. AYRICA BALAYI CIFTLERINE DE %10 INDIRIM YAPIYORUZ.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram