ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Karbon Ayak İzi Hesalama
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Selin Hotel
Firma Adı : Selin Hotel
Adres : Kamelya World P.O. Box 51 Çolaklı - Manavgat - Antalya
Şehir / İlçe : Antalya / Manavgat
Telefon : (0242) 763-6680
Faks : (0242) 763-6683
Web Site : kamelyaworld.com
E-Mail : info@kamelyaworld.com.tr
Firma Hakkında

Manavgat yakınındaki engin Çolaklı sahilinde kurulu,12 ay açık deluxe bir oteldir. Kamelya Tatil köyü ve Fulya Hotel Resort &Spa ile birlikte bir ??Kamelya World??tatil kompleksini oluşturmaktadır. Turistik ve tarihi antik şehir Side?ye 8 km mesafede yer alan otel, Antalya Havalimanına 55 km uzaklıktadır.

 ***OTEL 2008 YILINDA KOMPLE YENİLENMİŞTİR***


Otelde 202 adet standart Çift kişilik oda, 18 adet suite oda (2 yatak odası ve 1 oturma odası), bedensel engelli misafirlerimizin rahatı için özel tasarlanmış 2 adet engelli odası , 48 adet teras evi ve plajda 32 adet sahil odası mevcuttur. Otel odalarında halı zemin,Banyo-WC (banyo içinde telefon, saç kurutma makinesi, makyaj aynası, bornoz ve terlik) telefon, odalarda kablolu Internet bağlantısı (ana binada), merkezi klima, minibar, emanet kasa, su ısıtıcısı ve çay & kahve, uydu kanallı LCD TV, balkon veya teras bulunmaktadır. Sahil odalarında ve teras evlerinde oda donanımı aynı olmakla beraber,  zemin seramik ve split klimalıdır, teras evlerinde ise zemin laminat ve split klima şeklindedir.(Ana bina için sigara içilmeyen oda rezervasyonu yaptırmak mümkündür.) Ücret karşılığı 24:00 - 07:00 saatleri arası oda servisi hizmeti verilmektedir

Otelimiz yaz sezonu ´ULTRA HERŞEY DAHİL´ kış sezonunda ise ´HERŞEY DAHİL´ sisteminde hizmet vermektedir.

Tesiste 1000m2 iç alanı olan SPA merkezi (Türk hamamı, buhar odası, masaj odaları, kış döneminde ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, 2 adet sauna, cilt bakım odası, manikür ve pedikür salonu, jakuzili ve özel saunalı VIP masaj salonu, fitness salonu ), Lobby, Cafe House, Disco, ve doktor ofisi, araç ve bisiklet kiralama bulunmaktadır. Otel içerisinde yer alan kuaför, mini market, butik, deri, fotoğrafçı ve kuyum mağazaları ile Oyun Salonu ( Bowling salonu, internet cafe) da yıl boyunca açık bulunmaktadır.

Toplantı grupları için 5 adet 30 kişilik salon ve 1 adet 600 kişilik salon mevcuttur.

Tesis içerisinde 7 adet tenis sahası ve ayrıca kış dönemi için futbol kamplarına ev sahipliği yapan otelimizde, 60m x 105m, 48m x 90m ve 70mX95m ölçülerinde drenaj sistemli ve aydınlatmalı, etrafı tel örgü ile çevrili 3 adet profesyonel seviyede futbol sahası  bulunmaktadır.

Tesisimizde tüm Odalar ve genel alanlarda ücretsiz olarak

 Kablosuz İnternet hizmeti (Wi-Fi) sunulmaktadır.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram