ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Lapis Otel
Firma Adı : Lapis Otel
Adres : Alaçatı Mahallesi 1004 Sokak No: 11/1 Alaçatı
Şehir / İlçe : İzmir / Çeşme
Telefon : (0232) 422-1231
Gsm No : (0532) 138-6563
Web Site : lapisalacati.com
E-Mail : info@lapisalacati.com
Firma Hakkında

10 yılı aşkın süredir Alaçatı´dayız. Alaçatının özgün Rum evlerinin restorasyonları başta olmak üzere bir çok yapıya yeniden hayat verdik. Nice dostlarımız bu evlerde, Alaçatı köy içinde yaşıyor. Köy içinden başka alanlarda da emeklerimiz ve eserlerimiz oldu. 10´dan fazla da butik otel inşa edip sahiplerine keyif, misafirlerine huzur verecek şekilde hizmete aldık.


Bunca deneyimin ardından artık kendimize de bir butik otel yapmak istedik. Bir kış günü yıkık dökük ama heybetini kaybetmediğini sezdiğimiz, yaşının 240 yıldan fazla olduğunu öğrendiğimiz, yığma duvarları rum ustalarca 70 cm´den fazla kalınlık ile örülmüş yapımızı bulduk.


Kurallarına uygun, kazanç kaygısı yerine, yapının yaşatılması öncelikli hedefi olmak üzere yola koyulduk. Mimar Ayşe Balbay yönetiminde bu mütevazi 5 odalı köy evimizi oluşturduk. Kalın yığma duvarlarımız doğal serinlik verir, mobilyalarımız da en az evimiz kadar eskidir. Küçük avlumuzdaki bina ile yaşıt yaseminimiz tüm heybetiyle bahar kokar. Kahvaltımız bize göre farklı ve eşsizdir. Kendimizin yaptığı sıcacık tap taze simit ve ekmeklerimizin yanında, bir de zeytin ve otlu pişimizin tadı başka yerde yoktur.


20 den fazla çeşit ev yapımı reçelimiz, yöresinden özel getirilmiş tereyağı ve balımız, gerçek köy tavuğu yumurtamız, trakya ve egenin eşsiz peynirleri, köyümüzün domates, biber ve acuru, yarımadanın eşsiz zeytinleri ve isterseniz ev yapımı taze sosis, ev yapımı sucuğumuz da sizlere eşsiz damak tadı sunacaktır. Biz gerçek butik konuk evi yaptığımızı düşünüyoruz. Köyün tam merkezinde, otopark ve ulaşım sorunu yaşamadan huzurlu bir tatil geçireceğinizi umuyoruz.

Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram