ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Minyon Hotel
Firma Adı : Minyon Hotel
Adres : Kılınçaslan mah. Tabakhane sok. No:31 Kaleiçi
Şehir / İlçe : Antalya / Muratpaşa
Telefon : (0242) 247-1147
Faks : (0242) 247-8481
Web Site : minyonhotel.com
E-Mail : info@minyonhotel.com
Kuruluş Yılı : 2014
Firma Hakkında

200 yıllık tarihi ile geçmişin izlerini günümüze taşıyan, Baltacı Konak olarak da bilinen tarihi Kaleiçin´deki 664 konaktan en güzellerinden biri olma ayrıcalığına sahiptir. Minyon Hotel her köşesinde tarihten izler taşıyan büyüleyici, tescilli özel bir sivil mimarlık yapısıdır. Diğer dekorasyonları gibi, aynı yaştaki antik avizeler hala görevlerini dinamik ve sıcak renkli parlaklıklarıyla yürütmektedirler. Her türlü yapı malzemelerinde ve mobilyalarında doğal ürünler kullanılmıştır.

 

Hem doğal klima hem de ayak refleks masajı görevini üstlenen zemin kat ve terasındaki özel dizaynlı mozaik, tamamen el işidir ve Antalya - Konyaaltı sahil çakıl taşlarından özenle toplanarak yapılmıştır.

 

Giriş kapısı orijinaline uygun sedir ağacından yapılmıştır. Bahçeye açılan cam kapısı ise salona ayrı bir ferahlık ve genişlik verir.

 

İki katlı binada Leylak ? Sümbül ? Lale - Orkide - Gül ve Yasemin isminde toplam altı oda mevcuttur. Zemin katı bar ve resepsiyondan oluşan bir salon, ocaklı / sofalı Osmanlı dizaynlı dinlenme odası, mutfak , tuvalet ve iki odadan; üst katı ise dört odadan mevcuttur. Odalar yüksek tavanlı, sedir ahşap zeminli, klimalı, hoş ışıklı, ferah,havadar ve her biri ayrı bir dış manzaraya sahiptir. Odalarda tatilinizde ihtiyacınız olan her şey mevcuttur.

 

Çatı katında ise 4 kişiyi misafir edebilecek özel süiti, Akdeniz?den Beydağları?na kadar geniş, eşsiz bir panoramik manzaraya sahip terası ile sizleri başka bir dünyaya götürecektir.

 


Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram