ISO BELGELENDİRME
Sektörler
Taksim Danışmanlık Hizmetleri
Karbon Ayak İzi Hesalama
Güncel Fuarlar
Önceki Sonraki
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
WorldFood Türkiye’nin En Büyük Gıda Fuarı
9-12 Eylül 2021
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
Provimes Web ve Mobil Kurulum ve Kullanım Eğitimimize Davetlisiniz.
03 Haziran, Perşembe Saat: 10
Kurumsal Akademiler Konferansı
Kurumsal Akademiler Konferansı
24 Haziran 2021 | 14:00 - 16:4
Doğaya Saygı Sertifikası
Rixos Hotel Beldibi
Firma Adı : Rixos Hotel Beldibi
Adres : Beldibi Mevkii 07985 Beldibi
Şehir / İlçe : Antalya / Kemer
Telefon : (0242) 824-9700
Web Site : beldibi-tr.rixos.com
E-Mail : beldibi@rixos.com
Firma Hakkında
Rixos Beldibi´nde insan ve doğanın muhteşem uyumunu yaşayacaksınız. Tarihi, kültürü ve doğasıyla Antalya´nın en güzel köşelerinden birinde; Beldibi´nde Rixos kalitesinin ve mükemmeliyetçi hizmet anlayışının tatilinize değer katan dokunuşunu hissedeceksiniz.Muhteşem Akdeniz ve yemyeşil orman manzarasıyla konforun en üst noktaya çıktığı odalarda konaklayacak, usta şeflerin hünerli ellerinde sanat eserine dönüşen muhteşem yemeklerin doyulmaz tadına varacaksınız. Rixos Beldibi´nde eğlenceyi de doyasıya yaşayacak, dilerseniz servislerle Rixos Sungate´teki etkinliklerden de yararlanabileceksiniz. Geniş bir hizmet yelpazesine sahip olan Rixos Beldibi´nde çocuklar da Rixy Club etkinlikleri ile eğlencenin tadına varacak, siz ise geniş spor olanaklarıyla formunuzu koruyacaksınız.

Rixos Beldibi, iş dünyası ve akademik organizasyonlar için de çok önemli bir merkez. Rixos Beldibi Convention Center´da kusursuz hizmet, donanımlı personel ve son teknolojik olanaklar sayesinde tüm organizasyonlarınızın prestiji artacak.Yeni tasarım mimarisi ve farklı dekore edilmiş odaları, yenilenmiş genel alanları, lobby ve restaurantları ile, baştan aşağı tekrar tasarlanmış SPA merkezi ile, dinlence, huzur ve konforu biraraya getiren yeni stil havuzu , plajı ve iskelesi ile 2014 Yaz sezonu ile birlikte kapılarını tekrar RİXOS hizmet anlayışı ve kalitesi ile kapılarını açıyor. Şehrin gürültüsünden uzak, çam ağaçlarının huzurlu ve dinlendirici atmosferi ve Beldibi?nin eşsiz denizi ve doğal manzarası ile bütünleşmiş muhteşem ambiansı ve mimarisiyle 45.000 m² alana konumlanmıştır. Özel iskele ve 275 metre uzunluğunda doğal yapıdaki sahilde misafirlerimizin denize rahat girebilmesi için ekstradan denize giriş yolları bulunmaktadır.

Rixos Beldibi?nde ?All Exclusive All Inclusive? sistemi uygulanmaktadır.Bu sistemdeki amacımız misafirlerin beklentilerini kusursuz hizmet anlayışıyla karşılamaktır.

Lokasyon

  • Doğa, kültür, tarih ve turizmin buluştuğu nokta...
  • Antalya şehir merkezine 25 km. mesafe
  • Antalya Havalimanı´na 50 km. mesafe

Konaklama

Konforun zirveye çıktığı odalar ve doyumsuz bir tatil deneyimi...

  • 187 oda
  • Mükemmel manzara
  • Ferah ve aydınlık odalar ve süitler
  • Eğlence olanakları
  • Barlar
  • Restoranlar
Yasal Uyarı
İsfirmarehberi.com´da yer alan kullanıcıların oluşturduğu tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından İsfirmarehberi.com hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Bizi Takip Edin !
Facebook Twitter Google Plus Linkedin Youtube Instagram